Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Rikstoto Direkte

Rikstoto Direkte (RD) er hestesporten egen TV-kanal, og RD live er vår nett-TV.
Her får du  Rikstoto Direkte på nett med HD kvalitet, løpsarkiv og en gratis visning av siste ukes løp.

 


 


RD SISTE UKE

Dersom du ikke har abonnement eller ikke er innlogget, får du nå tilgang til video av alle norske hesteløp de siste 8 dager. Videoene fra løpene er vanligvis tilgjengelig ca. 40 min etter at de er avviklet.

Du kommer til gratistjenesten ved å klikke på lenken Start RD siste uke - gratistjeneste, som ligger øverst i høyre kolonne på rikstoto.no.

I vinduet som åpner seg, kan du navigere inn til ønsket løp ved å klikke på ukedagen, deretter banen i toppen av vinduet. Deretter velger du løp til høyre for playeren. Du kan også navigere inn til ønsket løp via en bane eller spillform.

Når du har valgt et løp, vil dette løpets programinformasjon, resultater og omsetning vises under playeren.

Du kan dele en video på Facebook, Nettby eller tipse en venn via e-post. Vær oppmerksom på at den delte videoen kun er tilgjengelige i en 8 dagers periode, like lenge som de er tilgjengelig i RD siste uke.

Til toppenRD LIVE

RD live er vår nettversjon av Rikstoto Direkte, og består av to kanaler, RD og RD2. RD2 viser utenlandske løp vi tilbyr spill til.

Vi har fått ny player (Adobe Flash Player) og kan nå vise RD sendingene i HD kvalitet. Forsinkelsen er nå normalt nede i 5-10 sekunder, selv om vi fremdeles anbefaler brukerne å levere spillet i god tid før løpsstart da større forsinkelser kan forekomme.

I toppen av vinduet finner du en meny med dagens løpsarrangementer, også de svenske som vi tilbyr spill til. Ved å klikke her henter du opp programinfo, resultater og gevinstutbetalinger slik at du får bedre utbytte av sendingene. Denne informasjonen er uavhengig av RD sendingen, og du kan IKKE påvirke hva som vises på Rikstoto Direkte ved å klikke i denne menyen.

Til toppenRD LØPSARKIV

Vi har utvidet RD abonnementet til å inneholde et løpsarkiv. Du finner video-ikoner i formradene i programmet, i resultatvisningen, i spillkvitteringene dine og i resultatkolonnen i tabellen øverst på startsiden. Når du klikker på et video-ikon får du samtidig en visning av programinformasjon, resultater og gevinstutbetalinger relatert til løpet du har valgt. I første versjon av RD løpsarkiv kan vi dessverre ikke tilby søk fra RD portalen. 

 

Til toppenROS & RIS

Vi har laget et kontaktskjema som vi oppfordrer deg til å bruke for å melde inn feil eller mangler. Vi setter selvfølgelig også pris på positive tilbakemeldinger.

 

Til toppen


TEKNISK INFORMASJON

Her finner du teknisk informasjon som krav til båndbredde og spiller i tillegg til en liste over mulige feilkilder.

Til toppen


GRATIS EKSPERT-TIPS RETT I MAILBOKSEN?
Ekspertene i fagbladet Stallskriket er blant landets beste til å plukke ut hvilke hester det lønner seg å spille på.
Med gratis tipsbrev fra Rikstoto får du deres kunnskap rett i mailboksen. Velg mellom tips til V75, V65 og V5

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.