Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Ofte stilte spørsmål

HVORDAN SPILLER JEG?


OM DE ULIKE SPILLENE:


MIN SIDE OG SPILLKONTOEN MIN:


RIKSTOTO DIREKTE (RD):


 

KUNDESTØTTE:
Vil du heller snakke med Kundestøtte direkte, har vi åpent:

Man-Fre 07:30-22:00
Lørdag 08:00 – 21:00
Søndag 11:00 – 21:00

Ved sen løpsavvikling utvides åpningstiden til ca. 20 minutter etter siste løp.

NB: Åpningstidene kan endre seg i høytidene.

Telefon: (+47) 22 95 61 00
Kontaktskjema


Trenger du teknisk informasjon som krav til nettelser, nettilkopling, spill på mobil og Rikstoto Direkte?
Se Teknisk Informasjon 

 


 


JEG ER NYBEGYNNER. HVORDAN KOMMER JEG I GANG?
Det er enkelt å spille på hest. Du kan lese mer under "Lær å spille". Vi har også laget flere korte opplæringsfilmer som du kan se på YouTube.

Til toppen

 

HVORDAN BLIR JEG EN NETTSPILLER?

Du trenger ikke ha peiling for å spille på hest. Det eneste du trenger å gjøre er å velge spill, bestemme beløpet du vil spille for og så er du i gang med ditt første spill.
Du må ikke være registrert for å spille. Dersom du ønsker å spille registrert for å få glede av tjenestene på Min Side, kan du opprette din egen spillkonto. Dette er gratis og er gjort på 5 minutter.

denne videoen ser du fordelene ved å spille registrert på rikstoto.no.


 

HVORDAN VET JEG OM JEG HAR VUNNET?
Når du har valgt og kjøpt det spillet du vil ha, får du spørsmål om du ønsker gevinstvarsel på e-post eller mobil. Vi sender deg da en melding dersom du vinner.

Du kan også velge gevinstvarsel som en fast tjeneste ved å registrere deg som bruker og deretter logge deg inn på Min Side her på rikstoto.no. Velg først Min Bruker, deretter Visningsinnstillinger og kryss av i ruten for "Gevinst/resultat på spillet". 

Du kan også sjekke kupongen selv ved å gå til resultatsiden. Vi har laget en video som viser deg hvordan du finner resultatene.

Under alternativ verdi for V-spill på resultatsiden vises gjenværende kombinasjoner med desimaler. Desimaler kan oppstå ved V7 spill eller ved spill i felles pott med utlandet, dette pga valuta.


 

HVORDAN FÅR JEG GEVINSTEN MIN?
Har du opprettet spillekonto kommer gevinsten automatisk inn på denne med en gang løpsresultatet er klart. Ønsker du pengene overført til bankkonto, ordner du det selv på Min Side.

Har du spilt utenom spillekonto på nett, har du oppgitt kontonummeret når du kjøpte spillet. Gevinsten overføres automatisk til bankkontoen din når du vinner.

Hvis det spilles registrert hos kommisjonær tilkommer det et gebyr på kr 1,- pr transaksjon ved utbetaling av gevinst til bankkonto.


 

JEG FÅR IKKE LEVERT SPILLET, HVA SKAL JEG GJØRE?
Dersom du opplever problemer med å levere spill, anbefaler vi at du tømmer minnet på din PC og forsøker på nytt. Dersom problemet ikke forsvinner kan du kontakte Kundestøtte.

Telefon: (+47) 22 95 61 00
KontaktskjemaJEG FÅR FEILMELDINGER NÅR JEG FORSØKER Å LEVERE SPILL
Får du feilmelding når du spiller, er det fint om du tar en utskrift av denne og kontakter Kundestøtte:

Telefon: (+47) 22 95 61 00
Kontaktskjema


 

HVA ER ÅPNINGSTIDENE FOR NETTSPILL?
Åpningstidene for spill er mandag til lørdag fra 07:00 til 02:00, og søndag fra 07:00 til 22:00  (V75 kan spilles i perioden mandag ettermiddag - lørdag ettermiddag). Utenom åpningstidene kan du fremdeles sjekke resultatene og studere programmet


 

HVORDAN KAN JEG ENDRE ELLER SLETTE SPILL?
Når du spiller på nett er det dessverre ikke mulig å endre eller slette et levert spill. Dette skyldes hensynet til spillsikkerhet og muligheten for manipulasjon med odds.


 

MÅ JEG REGISTRERE MEG FOR Å SPILLE?
Du kan velge om du vil registrere deg eller spille det vi kaller uregistrerte spill. Fordelen med å registrere deg er at du får en spillkonto og tilgang til Min Side med oversikt over spillene og tjenestene dine. Dersom du ønsker det kan vi holde deg oppdatert hestespill, nyheter og endringer på rikstoto.no. Her kan du registrere deg

denne videoen ser du fordelene ved å spille registrert på rikstoto.no.HVORDAN BRUKER JEG REKKEPRIS/BELØPS-VELGER I SPILLVINDUET?
Vi har samlet to felt i en kombinasjonsboks slik at du både kan skrive inn eget beløp eller velge beløp fra en nedtrekksmeny. Du kan altså velge andre beløp enn de som ligger i nedtrekksmenyen ved å plassere pekeren i feltet og skrive inn ønsket beløp.

På Lyntoto og Lynbanker er største mulige beløp du kan legge inn 9 600 kr, mens på Lynsystem er det største beløpet du kan legge inn 960 kr.  


 

HVA ER REGISTRERT BANKKONTO?
Denne benyttes når du ønsker å overføre penger fra spillkonto til bankkonto. Du trenger ikke å endre den dersom du får nytt bankkort, og du kan sette inn penger på spillkontoen uavhengig av registrert bankkontonummer.


 

JEG FÅR POP-UP BLOKKERING, HVA GJØR JEG?
Kundestøtte får mange henvendelser om pop-up blokkering og vi håper lenkene under kan hjelpe deg.


 

HVORDAN FINNER JEG SPILLET SOM PASSER FOR MEG?
På rikstoto.no kan du spille alt fra raske Lynspill til avanserte kunnskapssystemer. Vi anbefaler å starte med Lyntoto, der du kun bestemmer innsatsen og lar spillmaskinen ordne resten. Se hvordan du spiller Lyntoto på denne videoen.
Du kan se alle spillene under Spillprodukter.


 

HVA ER LYNTOTO?
Lyntoto er den korteste veien til premiepotten og du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Les mer om de ulike spillene under Lyntoto eller se en video om Lyntoto.


KAN JEG SPILLER VIA MOBILEN?
Du tas direkte til vår nye mobilløsning når du åpner https://www.rikstoto.no på en mobil enhet. Du kan også finne iPhone app-en vår på App Store.


HVA ER JOKERPOTT?

Jokerpotten er en ekstra premiepott for V75-spillet. Dersom utbetalingen i V75 understiger 10 kroner (eller 15 kroner med ATG som teknisk arrangør), legges disse pengene i en egen premiepott, kalt Jokerpotten.Dersom du er den eneste med en kupong med de syv rette markeringene i V75, vinner du Jokerpotten i tillegg til den ordinære gevinsten din. Rekorden i V75 er hele 51,5 millioner kroner!


 

HVA ER JACKPOT? 

Dersom ingen har 7 rette i V75, blir det Jackpot og denne premiepotten blir overført til neste ukes førstepremiepott. Det samme skjer i spillene V65, V64, Trippel og Duo.


 

KOSTER DET NOE Å BLI HESTESPILLER PÅ RIKSTOTO.NO?
Det er gratis å registrere seg som spiller.


 

HVORDAN BEREGNES BONGAVGIFT?
Bongavgiften kommer i tillegg til prisen på selve spillet. Den utgjør 1 krone pr 50 kr innsats, maks bongavgift er 5 kroner. Det beregnes bongavgift på V75, V65, V64, V6, V5 og V4.


Til toppen

 

ER DET ALDERSGRENSE PÅ SPILL PÅ RIKSTOTO.NO?
For å spille på hest hos oss må du være fylt 18 år.


 

HVOR STOR DEL AV INNSATSEN MIN GÅR TIL GEVINST?
Størrelsen på gevinstene i alle hestespill avhenger av hvor mange som vinner og hvor stor premiepotten er. I hestespill betales hele 60 til 80 prosent av omsetningen ut i premier.


 

HVORDAN FORANDRER JEG ADRESSE, TELEFONNUMMER, E-POST, ETC?
All informasjon vi har om deg finner du på Min Side. Der kan du oppdatere og endre det du ønsker selv. Har du glemt passordet ditt klikker du på "Glemt passord?" øverst til høyre på siden og vi sender deg et nytt på e-post.


 

HVORDAN OVERFØRER JEG PENGER TIL SPILLKONTOEN MIN?
Du kan fylle opp spillkontoen din underveis i spillet eller før du starter et nytt spill. Du kan sette inn penger på Min Side eller klikke på lenken "Sett inn penger" øverst til høyre her på rikstoto.no. Du må være innlogget og du velger selv om du vil overføre penger som kort- eller bankinnskudd.


 

KAN JEG SETTE GRENSE FOR HVOR MYE JEG KAN SPILLE FOR?
I Rikstoto er vi opptatt av spillsikkerhet for deg som kunde. Derfor kan du på Min Side selv sette en grense for hvor mye du kan spille for hver uke. Velg Min bruker og deretter Konto. Du kan endre beløpet når du ønsker det, men endringen trer i kraft først uken etter.


 

HVORFOR SKAL JEG LAGRE KORTNUMMERET MITT?
For å gjøre det enklere for deg å spille kan du nå lagre kortnummeret slik at du slipper å skrive det inn hver gang du skal overføre penger på spillkontoen din. Fra nå av trenger du bare å oppgi CVV-koden (tre-sifret kode på baksiden av kortet).

For å lagre kortnummeret haker du av for dette neste gang du setter inn penger på spillkontoen din. Vi har laget en video som forklarer deg hvordan du går fram  for å lagre kortnummeret ditt. Du kan administrere lagret kortnummer under "Konto"  på Min Bruker.

Kortnummeret lagres ikke hos Rikstoto, men hos Nets (tidligere BBS) og Nets garanterer sikker betaling.HVA ER RIKSTOTO DIREKTE OG HVORDAN BLIR JEG ABONNENT?
Rikstoto Direkte er hestesportens egen TV-kanal. For kun 199 kr/mnd (inkl. mva) kan du få med deg varmingstips, intervjuer og løp på direkten hver dag! 


 

HVORDAN STOPPER JEG ABONNEMENTET PÅ RIKSTOTO DIREKTE?
Oppsigelse av abonnement gjøres gjeldende fra neste forfall, og tilgang til sendingen vil opphøre ved utløpet av den betalte perioden. Du avslutter abonnementet gjennom å fjerne haken for abonnement under Mine innstillinger. 


 

JEG FÅR IKKE LASTET NED PDF PROGRAMMET
Vi jobber med å løse problemet men foreløpig kan det se ut til at det skyldes en kombinasjon av hvilket operativsystem, nettleser og PDF-leser versjon du bruker . Du kan prøve å laste ned siste versjon av nettleser og PDF-leser og se om det løser problemet. Du finner også noen tips her.

Har du andre spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med Kundestøtte på telefon: (47) 22 95 61 00 eller via vårt kontaktskjema.ÅPNINGSTIDER
Åpningstidene for spill er mandag til lørdag fra kl. 07:00 til 02:00, og søndag fra kl. 07:00 til 22:00. (V75 kan spilles i perioden mandag ettermiddag - lørdag ettermiddag). Utenom åpningstid kan du fremdeles sjekke resultatene og studere programmet


GRATIS EKSPERT-TIPS RETT I MAILBOKSEN?
Ekspertene i fagbladet Stallskriket er blant landets beste til å plukke ut hvilke hester det lønner seg å spille på.
Med gratis tipsbrev fra Rikstoto får du deres kunnskap rett i mailboksen. Velg mellom tips til V75, V65 og V5

 

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.