Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Spillvett

26.10.2017 15:52

Å spille på hest skal være morsomt. Dessverre spiller noen for mye og utvikler en uheldig spilladferd. Vi i Norsk Rikstoto har et ansvar for å legge forholdene til rette slik at du ikke utvikler en slik adferd. Vi arbeider kontinuerlig for å tilby spill på hest på en ansvarlig måte og for å minimere de negative konsekvensene som kan følge av pengespill.

Vi tar uheldig spilladferd på alvor, og er vårt samfunnsansvar bevisst. Vi har et tett og godt samarbeid med Lotteritilsynet som er vår kontrollerende myndighet, og yter finansiell støtte til driften av Hjelpelinjen for spillavhengige.

 

Du setter selv grensen for hvor mye du vil spille for

For å kunne spille i våre digitale kanaler må du sette en fast grense for ditt spill. Dette betyr at du setter et tak på hvor mye du vil spille for i løpet av en dag, en uke og en måned. Grensene gjelder summen av alle spillene som i perioden leveres i våre digitale kanaler. 


Du kan endre grensene når du selv ønsker det, en økning av dagsgrense gjelder fra neste dag, ukesgrense fra førstkommende mandag og månedsgrensen fra den første i kommende måned. En reduksjon i en eller flere av dine grenser vil tre i kraft umiddelbart.Du velger selv hva dine grenser for spill skal være. Dersom du ikke har satt grensene, vil du bli bedt om det neste gang du spiller. Har du satt grensen, kan du endre den på https://www.rikstoto.no/Min-side/ under avsnittet ”Min Bruker”.

Du kan spille for grensene du setter med tillegg av dine gevinster og tilbakebetalinger, gevinster blir oppdatert i forbindelse med spillesystemets dagsavslutning, mens tilbakebetalinger oppdateres når de mottas. Ønsker du ikke at dine gevinster og tilbakebetalinger skal tillegges dine grenser kan du velge dette under Min Side/Min Bruker.

 

Hensikten med en ukesgrense for spill, er at du som kunde skal ha et bevisst forhold til hvor mye du ønsker å spille for i uken.

 

Ønsker du utestengelse fra spill?

Føler du at spillingen tar overhånd eller at du spiller for mer enn du egentlig ønsker? Norsk Rikstoto kan tilby stenging av spillkonto og muligheten for å spille i våre digitale kanaler helt eller i perioder. Dette administrerer du selv under Min Side/Min Bruker eller ved å ta kontakt med kundestøtte.

 

Hjelpelinjen for spillavhengige

Påvirker spillingen din familie, arbeid, sosiale forpliktelser og andre aktiviteter?
Er du mer opptatt av spill enn du selv og dine andre synes er bra?
Har du noen gang følt behov for å spille for mer og mer penger?
Har du noen gang løyet for mennesker som er viktig for deg om hvor mye du spiller?
Tror du at det bare er et spørsmål om å holde ut, og ikke la sjansen til å vinne gå fra deg?

Hvis du kjenner deg igjen i problemstillingene, kan du være en av mange som har problemer med spill. Du er ikke alene, det finnes mange mennesker, kvinner og menn i alle aldere og yrker som har et pengespillproblem.


Da kan du ringe Hjelpelinjen på nummer 800 800 40. Her vil du møte en person som kan støtte mennesker i krise.
Ved å ringe Hjelpelinjen får du også informasjon om hva som finnes av behandling for spillavhengige.

For mer informasjon: www.hjelpelinjen.no

 

Spillavhengighet Norge

Spillavhengighet Norge er en uavhengig interesseorganisasjon som jobber for de spillavhengige og pårørende. Deres tilbud er utelukkende gratis og består av kontakttelefon, chat, e-posttjenester samt gruppemøter med fire aktive grupper i Oslo, Stavanger, Bergen og Tromsø.

For mer informasjon:

Spillavhengighet Norge er en uavhengig interesseorganisasjon som jobber for de spillavhengige og pårørende. Deres tilbud er utelukkende gratis og består av kontakttelefon, chat, e-posttjenester samt gruppemøter med fire aktive grupper i Oslo, Stavanger, Bergen og Tromsø.

For mer informasjon: www.spillavhengighet.no

 

Lotteritilsynet

Lotteritilsynet har ansvar for å følge opp deler av Regjeringens handlingsplan mot pengespillproblemer og skal i den sammenheng iverksette forebyggende tiltak mot spillavhengighet. Tilsynet skal også stimulere til forskning om spillproblemer i befolkningen.

For mer informasjon: www.lotteritilsynet.no

 

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål kan du kontakte kundestøtte her eller telefon (+47) 815 11 222

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.