Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Yvonne Durant vant igjen Svenskt St Leger

25.08.2009 17:49 Arne Velsvik

Yvonne Durant hadde grunn til å smile etter å ha vunnet Svenskt St Leger igjen.

TÄBY: I fjor red norske Yvonne Durant sin stallhest Watson inn til seier i Svenskt St. Leger, og nå vant hun den samme klassikeren med sin egentrente Shade of Pale, som imponerte stort ved å utklasse konkurrentene. 221 500 kroner var seieren verdt.

Yvonne Durant hadde uttrykt en smule bekymring for at 2800 meter kunne være for langt for 1 Shade of Pale, men det var det ingen grunn til. Hesten ble lagt i angrep ut av siste sving og gjorde deretter konkurrentene til statister ved å suse forbi dem og vinne med et "hav" av lengder. En virkelig imponerende prestasjon.

En stor dag også for trener Wido Neuroth
Wido Neuroth vant med både 4 Grafitti i Lanwades Stud Stakes over 1600 meter og stortalentet 8 Handsome Hawk i Agria Vinterfavoriternas Pris, også over 1600 meter. Begge ble ridd av Fredrik Johansson. Handsome Hawk ledet med flere lengder midtveis på oppløpet, men måtte tåle at stallkameraten 5 Touch of Hawk nærmet seg veldig helt mot slutten, men altså uten å rekke helt frem. Dog var nok seieren til Handsome Hawk sikrere enn det så ut til.
- Han var veldig bra, men legger litt av når han kommer foran, sa Fredrik Johansson, som holdt fast ved sin tidligere uttalelse om at hesten er den beste 2-åringen han har ridd.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.