Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

SuperRay setter to fantastiske?

18.11.2009 11:24 Even Elvenes

Raymond Kvisvik, populært kalt SuperRay, har plukket ut to spektakulære V75-bankere til omgangen på Momarken lørdag.

V75 MOMARKEN: Kjendis innen idretten, men travglad til tusen og artig dessuten. Raymond Kvisvik, 35-år, havnet igjen i mediene sist uke. Fra 2010 er han å finne i tredje divisjon med sin nye klubb Kvik Halden. Men først skal han sette to uhyre frekke bankere i lørdagens V75-stevne på Momarken.

Faktaboks
Navn: Raymond Kvisvik
Alder: 35
Sivil status: Samboer med Christin, en sønn Adam (5).
Meritter: 11 landskamper for Norge, 2 NM-gull, seriemester og cupmester med Austria Wien, landskamper i innebandy. 4 NM-gull og to seriemesterskap for Greåker Bulldogs i innebandy. Landskamper for Norge i Futsal.

Det sies om Raymond:
* Kallenavnet er SuperRay
* Innehar Norges beste venstre bein i fotball
* Humørspreder
* Miljøbygger
* Vi har også hørt han nynne til svensktopper!

Raymond Kvisvik er østfolding, fra Greåker på grensen mellom Sarpsborg og Fredrikstad kommune. Moa heter baneanlegget der han sparket i vei karrieren. Under oppveksten var han rund i kanten, ble aldri aktuell for kretslag eller andre toppede lag. Men i nitidig stil arbeidet han seg opp, ble ikke bare en briljant fotballspiller – men også både TV-aktuell med sang og moro. Er svært aktuell i disse dager i forbindelse med utgivelse av egen bok ”Raymond Kvisvik”.

Hva har så SuperRay med hestesport å gjøre? Vi satte oss til telefonen, fikk fatt i Raymond og ba om et punktintervju.

1.) Valget falt på Kvik Halden i 3-divisjon neste år. Veien fra eliteklubben Fredrikstad F.K. til en breddeklubb overrasket mange. Hvorfor falt du ned på Kvik?
- Det ligger en langsiktig tanke bak. Kontrakten er på tre år. Kvik Halden har potensial til å bli en god Adeccoklubb. Og så vil jeg gjerne vinne trofeer. Et opprykk er et trofé. Forresten er ikke Ålesund en større by enn Halden. Jeg skal jobbe med talentene i klubben, arrangere fotballskoler. Fremtiden ligger i de unge.

2.) I forbindelse med overgangen til Kvik kom det frem at du har fått en ny arbeidsgiver.
- Jeg er fortsatt fullt opptatt med bysiden.no. I tillegg skal jeg inn i salgsapparatet i Glomma Pall A/S. Min nye arbeidsgiver skal få dra nytte av det kontaktnettet jeg sitter inne med.

3.) Hestesport og Raymond Kvisvik. Hvor ofte og hvor mye?
- For lite. Alt for lite. På det nivået jeg har vært har trening og kamper tatt mesteparten av tiden. De siste åra har jeg rukket å få med meg noen turer. Til Jarlsberg, til Momarken og Bergen Travpark. Og på Sørlandet. Hestesport er best når man er på plass. Jeg elsker miljøet og atmosfæren. Det vil bli mer tid nå. Det skal jeg benytte til flere turer på banene, og det kan gjerne skrives at jeg vil til Solvalla.

4.) Har Kvisvik vært aktiv innen hestesporten?
- Jeg har kjørt ponniløp, og vært med på treningsrunder med store hester enkelte ganger. Det samspillet jeg har fått oppleve mellom hesten og meg som kusk er spennende. Gøy er det rette ordet.

5.) Hestehold, har SuperRay eid hester?
- Ja. Mest kjent var vel Evita Frontline. Både far Ingebjørn og broder Tommy har vært involvert sammen med meg. Vi har eid en rekke travere. Noen kom til mål, andre ikke. Om noen år kan det bli til at jeg kjøper meg inn i en ny hest. Interessen er til stede.

6.) Hvilken kusk er Norges beste?
- Jeg svarer umiddelbart Eirik Høitomt. Vi brukte Eirik på våre hester når han satte i gang sin norske karriere. Jeg må poengtere at Høitomts utvikling i sulkyen er imponerende. Han kan sitt fag fra A til Å.

7.) Landets beste trener er?
- Kjell Håkonsen. Det er sikkert mange dyktige som ikke får en fortjent oppmerksomhet, men Kjell er det noe meget spesielt ved.

8.) Momarken, hva har den betydd for Raymond?
- Min hjemmebane. Fra jeg var ung fløy jeg rundt på arenaen. Den nærmeste banen er derimot Kala Travpark. Der har jeg også vært på plass. Momarken og storløpene var alltid noe mor og far ville ha med seg. Momarken Grand Prix var et stevne som dro oss til Mysen.

9.) Er du på plass på Momarken lørdag?
- Vi har lagt vårt årlige julebord dit. Bror Tommy og kompis Øystein Klavestad og jeg. Jeg skal forresten signere bøker i Sarpsborg fra 12:00 til 13:30. Og så går turen rett til Indre Østfold med stor glede.

10.) Spiller du V75 regelmessig?
- Ja, hver lørdag. Vi har et andelslag der jeg er med som stadig er i nærheten, men som gjerne ryker på poeng, eller utganger. Sjefstipperen i laget må skjerpe seg!

11.) Din største gevinst i et hestespill?
- Hehehe. Tror du jeg vil nevne det.

12.) Tap da? Ditt største tap?
- Hehehe igjen!

13.) Ville du ha tillatt Tom Nordlie å sette opp en V75-kupong for deg?
- Jeg skjønner hvor dere vil hen. Svaret er NEI!

14.) Velger du deg Drillo eller Semb?
- Semb, det var han jeg fikk landskamper for. Jo da, valget er lett, nemlig Semb!

15.) Hvilken trener er ditt personlige ønske for Norges landslag i årene som kommer?
- Helt klart Knut Torbjørn Eggen. Eggen er den desidert dyktigste treneren jeg noensinne har hatt. Han ligger utvilsomt bak mye av min utvikling som fotballspiller.

16.) Kan vi få Raymond Kvisviks bankere i jackpotomgangen på Momarken lørdag?
- Nå spør du vrient. Jeg ringer tilbake igjen.

Dagen etter, klokken ble 10:00. Raymond ringte!
- 8 Ragpac i V75-4. Det har noe med at jeg ikke tror favoritten 6 Petula Santana får føringen som alle forventer skal skje. Eirik Høitomt, husk at jeg har omtalt han varmt, sørger for en lur posisjon og sender deretter frem Ragpac over det lange oppløpet på Momarken. Nå har jeg virkelig god tro. Det kan bli artig å ta turen lørdag. Vil ikke Ragpac gi god vinnerodds da?
- Min neste banker dukker opp i V75-6. Jeg vet det er voltestart, og jeg vet at 10 Bork Odin er god. Men etter at svensken (Jan-Olov Persson, red. anm.) har bommet fatalt og mistet føringen med 1 Hallsta Lotus, tar Asbjørn Mehla føringen med 5 Moe Brage. Asbjørn må jo slippe, ellers kommer ikke den hesten til mål. Det gir 4 Mørtvedt Jerkeld en god sjanse til å ta over. Mørtvedt Jerkeld er min banker.

17.) Tør du fortelle fruen om du skulle vinne i lørdagens V75?
- Gir det 14 millioner skal jeg si det til henne. Jo da, jeg pleier å informere Christin om gevinster og tap. Men kanskje ikke alle tap, avslutter fotballspiller, innebandyspiller og travglade Raymond Kvisvik.

Spill Lynbanker med SuperRays V75-objekter:

144 kroner

 

384 kroner

 

672 kroner

 

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.