Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Favoritt til å stole på

31.08.2011 18:49 Even Elvenes

Cato Antonsen sørget for at favoritten Skogbryn Svarten innfridde under onsdagens V65-stevne på Bjerke Travbane.

V65 BJERKE: I en omgang der Frode Hamre sikret seg to triumfer og overraskelsene ellers sto i kø, vant Skogbryn Svarten som stor favoritt og gledet mange spillere.

Man så Skogbryn Svarten og Cato Antonsen som anførere de siste 1500 meterne av V65-5. Mot mål lettet Antonsen på tømmene, Skogbryn Svarten stakk unna på lette bein, og eieren Tore Andresen fra Yven i Sarpsborg jublet med hendene i været fra sin plass ved mållinjen.
- Jeg var litt redd for ryggens Valle Verner. Men denne kunne aldri utfordre, smilte Cato Antonsen med sitt bredeste smil i intervjuet som fulgte. I V65 var altså Skogbryn Svarten et 1. valg.

Heldig fri bane
Varmingsvinneren Atle Newport fløy til tet i V65-1 og ble travende der sammen med Vidar Hop. Hop lettet på tommene over oppløpet, hvilket sørget for at Muscle Mooners slapp frem fra en innvendig posisjon. Atle Newport tapte, mens Muscle Mooners klemte til med en god spurt og vant.
- Alt stemte for oss underveis, smilte kusk og trener Frode Hamre etterpå.
Muscle Mooners eies av XTM Invest AB fra Danmark, og i V65-spillet var hesten et 8. valg.

Bare best
I V65-2 stupte trønderhesten Fykeneld til tet med det samme. Gunnar Austevoll slapp ingen av konkurrentene opp på siden, duoen dro deretter i vei i en toppspurt mot mål, og ble rett og slett aleine til slutt.
Odd Per Johansen fra Korsvegen eier og trener. I spillet var Fykeneld et 4. valg.

Ny trønder til topps
Odins Lill, også den fra Trøndelag, viste seg best på Bjerke Travbane onsdag kveld. Hun fikk en fin posisjon innvendig i V65-3, kom ut i angrep 700 meter fra mål, og koblet lett grepet på Irma som hadde dratt i vei i stort tempo.
- Dette var godt. Vi fikk en flott posisjon. Odins Lill avgjorde på en sikker måte. Det har vært stang ut for meg i det siste og seieren gleder, meldte kusk og trener Noralf P. Brækken om 2. valget. Eier gjør Stig Morten Uthus.

Photo Bear i avslutningen
V65-6 ble et løp der favoritten Photo Bear sveipet til tet, der Marie Tovengen ville sitte utvendig med H.P. Speranza, og hvor Brede Refsdal dro i angrep med en iskald Super Fun som ble til bremsekloss for hestene som angrep bakfra nedover siste langside. Det sørget for at Photo Bear kunne drive en helt egen idrett i tet, og hesten vant meget komfortabelt.
Trener Bo Westergaard kusket, og eier gjør Nora Udjus Hanssen fra Tranby.

V65-utbetaling
6. rette: 13.545,-
5. rette 334,-

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.