Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

To ganger Brækken

09.08.2012 21:50 Henrik Salberg

Noralf Pallin Brækken hadde en fin torsdagskveld på Umeå med to V65-seire.

V65 Umeå: Noralf Brækken sendte ut to hester til start i V65-spillet fra Umeå torsdag kveld, og vant likegodt med begge.

I V65-2 sendte han ut Juliano Rags som ble spilt til favoritt i et fireårsløp med 40 000 sek til vinneren. Brækken kastet loss etter drøyt 600 kjørte metere, trykket på lederen og fikk overta runden igjen. 800 meter igjen dro Brækken draskylappene og Juliano Rags dro unna i et friskt tempo med et par lengders ledelse. Mot mål satt Brækken rolig og vant enkelt med rundt fire lengder.

I V65-6 var det Love Force som skulle ut i et sprintløp fra spor ti bak bilen. Brækken satte seg til rette i det femte paret utvendig og nøyt det raske innledningstempoet der framme. Da feltet hadde satt seg runden igjen, dro Brækken i høyretommen og Love Force skøyt fin fart. Hesten plukket konkurrenter fram til utvendig lederen 500 meter igjen fra mål. Midt på oppløpet koblet Love Force grepet om lederen og vant til slutt veldig kontrollert til overkant fem ganger pengene i totolukene. Førstepremien var også her 40 000 sek.

Fireårige Lythonia gjorde for øvrig et anstendig løp som nummer fire i det tiende løpet på Umeå, i hestens andre start i karrieren.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.