Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Sterk type, en vinner?

12.11.2013 08:05 Erik Håkonsen

Miracle Of Joy er en sterk herremann. Vinner han V5-1?

Lunsj V5 Bjerke: 3 Miracle Of Joy i V5-1 har startet seks ganger i år. I halvparten av løpene har han vunnet. Det er med andre ord en vinnerhest vi har med å gjøre. - Han er sterk og drar fordel av den lange distansen, sier Geir V. Gundersen.

- Jeg har kjørt 3 Miracle Of Joy i V5-1 to ganger. Den første gangen vant vi lett, etter å ha overtatt teten tidlig. Sist var han ute i V75 på Jarlsberg. Han galopperte på startsiden, men kom likevel fint til i andre par utvendig. Jeg angrep 500 meter fra mål, og Miracle Of Joy holdt farten fint til fjerde. Dette er en sterk hest, som jeg mener vil dra nytte av stayerdistanse. Autostart er også en fordel. Jeg tror ikke faren for galopp er så veldig stor. Det er med en del gode hester i dette lunsjløpet. Jeg tør derfor ikke å innkassere noen seier på forskudd. Miracle Of Joy er imidlertid en av dem som kan vinne. Må strekes på alle kuponger, sier Geir V. Gundersen.

- 1 Juanita Love S.K. i V5-2 er ei jevn og flink hoppe. Selv fra et fint spor tror jeg det blir hardt å vinne. En god premie bør hun imidlertid sikre seg, sier Geir V. Gundersen.

Geir V. Gundersen har ikke kjørt løp siden fredag.
- Jeg måtte stå over løpene på Biri lørdag. Hele familien har vært plaget av et magevirus, og på lørdag var det min tur. Nå er jeg imidlertid frisk og rask igjen, sier Geir V. Gundersen.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13:37
DD kl. 14:12


Det er internasjonalt spill på Bjerke Travbane. Det vil si minste rekkepris i V5-spillet er kr 1. Minste rekkepris i trippelspillet er kr 2.

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.