Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Debuterer med jackpot

15.12.2014 17:04 Magne Engebretsen

Travtjänsten - ny Ekspert

V64 Halmstad: Ikveld debuterer en av Norsk Rikstotos nye eksperter. Det er svenske Travtjänsten som nå kommer til å tilby spill til de svenske omgangene: - Vi gleder oss, og til debutomgangen i kveld har vi jobbet fram flott informasjon om en kapasitetshest i V64-1, sier Anders Malmrot i Travtjänsten.

Han forteller at Travtjänsten har eksistert i 20 år og at redaksjonen satser stenhardt på hver løpsdag:

- Vi er ni mann i redaksjonen som jobber med tips. Vi har to på jobb hver eneste kveld: En som er ute på banen, intervjuer, ser varminger, sjekker baneforhold og får med seg absolutt alt av siste nytt – og så har vi en på plass i redaksjonen som setter opp bonger og tar imot all informasjonen. I forkant er det lagt ned minst ti timers jobb for å komme fram til grunntipsene. En V64-omgang setter vi av tolv timers analysejobb til før grunntipsene er klare – og så korrigerer vi med hva vi snapper opp av info opp mot løpsstart. Å sette opp forslag til travløp er hardt arbeid. Det skal gjøres grundig, fortsetter Anders Malmrot.

20 års erfaring

Travtjänsten i Sverige har eksistert i 20 år. Det er unikt i Sverige:
- Vi har hatt konkurrenter som har kommet og gått, men vi har eksistert i 20 år. Vi har et godt rykte, og det vil vi gjøre alt for å beholde. Vi er eneste tipsleverandør som har en mann fysisk til stede på alle baner.

Det er ekstra spennende at det er jackpot i den første omgangen vi skal være ekspert for Norsk Rikstoto, og jeg kan fortelle at vi har jobbet fram viktig info om 4 Calvin Borel i V64-1. Vi kommer nok til å bygge mange av forslagene våre rundt den hesten. Vi kommer til å teste oss fram i det norske markedet, men vanligvis vil vi ha tre ulike modeller på spillene våre: Vanlig, frekk eller stor.

Det hadde vært kjempegøy med en flying start, og vi er en spent gjeng som nå vil ut på det norske markedet, sier Anders Malmrot og henviser til Travtjänstens hjemmeside for mer info:
http://www.travtjansten.no/

Den svenske hjemmesiden ligger naturlig nok på http:/www.travtjansten.se/

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.