Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Praktfullt av Juliano

16.07.2014 20:47 Even Elvenes

Juliano Rags feide konkurrentene til side i Stig Lindmarks Styrkeprov i Skellefteå onsdag kveld.

Skellefteå: Juliano Rags vant Stig Lindmarks Styrkeprov onsdag kveld. Trønderhesten dominerte fullstendig, og viste voldsom styrke ved å riste av seg konkurrentene i sisterunden.

100.000 svenske kroner ventet i stayerløpet på banen i Nord-Sverige. Juliano Rags hadde 40 meters tillegg, men var å finne i angrep i tredjespor allerede etter 800 meter. Da det gjensto to runder var hingsten utvendig for nestfavoritten Bradley, og litt seinere så man trønderekvipasjen i tet.
Pallin Brækken sørget for å holde farten oppe, feltet sprakk da siste langside gjensto, og Juliano Rags rykket ytterligere i fra over oppløpet. Det etter at Noralf Pallin Brækken hadde dratt skylappene rett før.

- Farten i innledningen var perfekt for oss. Da Bergh (Robert Bergh som kusket Bradley, red. anm.) slapp oss til tet, var det greit. Det gikk jevnt 1.12.5 mot slutten. Målet i år er å dra til Frankrike i høst, sa Brækken i seiersintervjuet.  Vinnertiden ble 1.14.0/3140 meter.

Etter det rikstoto.no erfarer, er neste oppgave for årets Elitlopps- og Oslo Grand Prix-deltager Juliano Rags i NM på Biribanen, i starten av august.

Månprinsen A.M. i form
1.20.9/1640 travet Sveriges beste kaldblodshest Månprinsen A.M. i onsdagens V65-1 på banen i Skellefteå. Trener Gunnar Melander fant føringen allerede etter 500 meter, og lot hingsten trave i sitt eget tempo mot mål.
Månprinsen A.M. er invitert til heatløpene på Romme Travbane fredag 25. juli. Fra Norge er Tekno Odin, Lome Brage og Horgen Tore aktuelle.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.