Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Årets første vinner

21.04.2017 07:50 Magne Engebretsen

Lady On Ice ble årets første vinner på Øvrevoll. (Foto: Liv Kristiansen)

Årets første løpsdag på Øvrevoll er unnagjort, og den første vinneren kom fra Cathrine Erichsen sin stall og heter Lady On Ice. - Treningsforholdene i vinter har vært gode, men kalde. Godt at sesongen er igang, sa Cathrine Erichsen.

Størst interesse var knyttet til om 60 år gamle Trond Jørgensen skulle klare å vinne på første løpsdag. Han var hausset voldsomt opp med This Is Bajas, men hesten misset starten og var aldri med i bildet.

To andre hester er i tillegg til Lady On Ice verd å trekke fram fra Øvrevolls første løpsdag:
Pretty Perfect som i regi Jacob og Marie Fretheim tro til med seier allerede i årsdebuten og la på til fem strake - og Fil Rouge som leverte en imponerende debut for Are Hyldmo:
- Pretty Perfect ble en vinnerhest da vi skjønte hvordan hun måtte ris underveis. Hun har vilje av jern og gir aldri opp, smilte Jacob Fretheim.
- Med Fil Rouge er den viktgiste jobben å holde ham rolig. Det er stor kapasitet i denne hesten, og jeg tror ikke han har nådd sitt optimale nivå ennå, sa Are Hyldmo.

For spillerne ble det en vrien kveld. Den ene oddsbomben detonerte den andre. Dermed ble det solid utbetaling i V4 - som hadde fire små felt - mens V5-rebusen ble uløselig.


Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.