Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Vinner om han vil

21.04.2017 16:49 Magne Engebretsen

Denne hesten vinner om han vil, tror Andre Henning Stensen. (Foto: Hesteguiden.com)

V65 Biri: - Jeg er ikke i tvil om at jeg vinner V65-1 fredag - om hesten min bare vil ta i for fullt. Han har en perfekt oppgave på papiret, synes hjemmetrener Andre Henning Stensen.

- Jeg er ikke i tvil om at 5 Solbakken Jerv i 2. løp/V65-1 er en vinner om han traver opp mot sitt aller beste. Han har egentlig fungert fint i travet i de siste startene, men han har manglet viljen. Om han er tilbake på topp - og har lyst til å vinne - så tror jeg han gjør det. Det er en veldig bra hest på sitt beste, kommenterer Andre Henning Stensen.

Han har en rekke interessante hester å kuske fredag:
- 4 Barbarian Division i 1. løp er en hest jeg har tro på fremover. Jeg kommer til å gi ham et fornuftig løpsopplegg første gangen ut, men med jevnt hardt tempo, så tror jeg han kan hente mange til slutt. Han er ikke helt borte i trippelsammenheng.
- 9 Z.M.'s Jerven i 3. løp/V65-2 feilet fra seg en tredjeplass sist og viste bra form. Han er ikke ueffen, men han møter noen gode. Jeg er fornøyd med en trippelplass.
- 8 Folsom Force i 5. løp/V65-4/V5A-1 er egentlig en bra hest. Vi står vrient til, men har man med fire, fem hester på bongen, så er han aktuell.
- 7 Arn i 7. løp/V65-6/V5A-3/DD-2 var enormt god da jeg vant med ham på Biri i den nest siste starten. Da hadde han nok vist fram 1.12-tallet med klaff. Vi står meget vrient til denne gangen, med raske hester på innsiden. Jeg er fornøyd med en trippelplass.
- 1 Stjernevinna i 9. løp/V5A-5 vet jeg ikke noe om. Normalt er det en premie som gjelder, avrunder Andre Henning Stensen.

Biri arrangerer V65, V5 og Dagens Dobbel. Fristene er:
18.50: V65
19.58: V5A
20.20: Dagens Dobbel

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.