Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Tror mest på ham

22.04.2017 16:37 Rolf-Henning Pedersen

Pål Buer tror mest på 4 Massive Attack i V75-4. Foto: hesteguiden.com

Gulljackpot V75 Bjerke: Vestlandets kuskechampion Pål Buer har med seg fem hester fra Stavanger til Oslo. - Massive Attack er min beste mulighet, sier mannen som vant kuskechampionatet på både Forus og Bergen i 2016.

Pål Buer har feiret store framganger de to siste sesongene, og i fjor passerte han 100 årsseire for første gang i karrieren. Hans stallhester vinner ikke bare løp på hjemmebane, de er også gode nok til å hevde seg i V75. Lørdag har Buer fem starthester i finaleomgangen, hvor det lventer 18 millioner til en alenebong. Og Buer varsler flere utstyrsendringer denne gangen. Dette sier 45-åringen til Equus om sine hester.

- Skoløs for første gang
- 11 Maksi Amour
i 4. løp/V75-1/V5A-3 holder fin form, men står vanskelig til denne gangen. Mye må klaffe for at det skal bli mer enn en god premie, men jeg kjører skoløs med henne for første gang og håper det skal gi henne et løft. Trippel som best.

- Tar ikke en lengde
Frode Hamre har varslet at nøkkelen til at 1 Frascati B.R. skal forsvare sitt favorittstempel i V75-4/V4-1, er å holde 2 Lucky Vegas ute på startsiden.
- Klarer 2 Lucky Vegas å ta en lengde, trener Pål Buer?
- 2 Lucky Vegas hadde spor utenfor 1 Frascati B.R. på Sørlandet, men var sjanseløs på å hente en lengde da. Så i utangspunktet vil jeg si at det ikke går. Lucky Vegas skuffet litt sist, men slet med aksjonen da og sprang seg trøtt. Endrer skoningen nå, og setter i tillegg på draskylapper for første gang. Jeg vil si han er trippalaktuell, men tror mer på 4 Massive Attack. Han var god sist, leverte et fint jobb tirsdag, står bra til og skal gå med kvarte skylapper nå. Jeg tror han vil prestere på topp, og dette er den av mine fem jeg tror mest på lørdag, sier Buer til Equus, som også har en slagkraftig duo i 9. løp/V75-6/V4-3/DD-1.

Skoløs første gang
- 3 Twain Bi
holdt farten fint i en rask avslutning mot gode hester sist. Formen er uforandret fin, og nå river jeg av alle skoene for første gang. Hesten er rask ut, men Svein Ove (Wassberg) bestemmer taktikken. Vinnersjanse. Det samme har 9 Urakas Gilbak, som er behandlet i pausen. Han så dessuten fin ut i tirsdagens jobb. Bakspor er ikke enkelt, og det er ulikt hvor bra de åpner med hester foran seg. Han er herdet i V75, og er skal med på fire, fem hester i det som er et åpent løp, mener Pål Buer.

Husk det er Gullajckpot med dobbel førstepremiepott. Slik er innleveringsfristene:
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.48

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.