Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Fantastiske V75-finaler

22.04.2017 14:48 Magne Engebretsen

Tar denne flotte hoppa seg av V75-1? (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Bjerke: Det er duket for fantastisk sport når det er finaler i V75 på Bjerke. Seiersmaskiner fra store deler av Norge møtes for å gjøre opp om store penger. Værgudene virker å være i godlune, så det kan bli en rekke knallsterke vinnertider.

Allerede i V75-1 er det duket for stor spor. 9 Seaside Illusion var enormt bra da hun vant tross tøff innledning sist, men hun må opp med nok en førsteklasses posisjon for å slå Bergens-gjesten 5 Queenswood som har vist seg som ei knallbra hoppe. Fra tet kan nok seiersmaskinen til Ove Wassberg lange bedre enn de 1.14,2 som er foreløpig bestenotering.

I V75-2 er det finale i grunncupen. Ti av de tolv deltagerne står med seier i programraden, og mange svært gode hester for grunnlaget er på plass - med trønderen 6 Helle Spik, sørlendingen 8 Troll Svenn og Bjerke-baserte 11 Villas Cato som antatte forgrunnsfigurer.

V75-3 er finale i grunndivisjonen, og her blir det spennende å se Connie Engebråthens stortalent 9 Income - denne gangen fra bakspor - mot den seiersvante trønderen 5 Federal Crown.

Bronsedivisjonens finale er V75-4, og her har Forus-gjest Pål Buer/4 Massive Attack klare ambisjoner fra flott spor. 9 L.J.'s Andy Hall og Jomar Blekkan har imidlertid vist knallform i tre strake seiersløp og er ikke slått tross bakspor.

Hoppene skal i ilden over fire distanser i V75-5, og etter heroiske innsatser i sine to starter i år kommer nok 15 Ness Tjo Stjerna til å bli hardt betrodd, men Mats E. Djuse kommer med ambisjoner med 4 Romanova som var totalt overlegen på Leangen sist.

V75-6 er sølvdivisjonens finale, og her skal superhoppa 6 Gematria få kjørt seg mot seiersmaskiner som 8 Brixton U.S. og 3 Twain Bi.

V75-7 er kaldblodscupens finale. Jan Martin Bjerring har stallen i kanonform og håper nok å få revansje med 9 Lille Jim for tapet for 10 Ossmann på Leangen sist, men begge har bakspor. Her er det mange som kan vinne - deriblant selvfølgelig også 8 Philip Lyn som har vært svært god hittil i år.

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.