Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Juliano Rags: Comeback!

07.08.2017 21:13 Tom W. Johannessen

TOMMEL OPP: Gøran Antonsen viser stadig tommel opp. Nå er han spent på topptraveren Juliano Rags' comeback mandag. Foto: hesteguiden.com

Juliano Rags er klar for comeback over 3100 meter på Färjestad mandag 14. august! Topphesten passerte helsesjekken på Bjerke Dyrehospital mandag. - Han har sett fin ut over en god periode nå. Jeg er spent, sier Gøran Antonsen til Equus.

* Han legger ikke skjul på at han holder skadeutsatte Juliano Rags høyt:
- Det er en "grisehest", en maskin. Hadde han hatt samme fysikken som Lionel og sluppet alle skadene... Ja, da tror jeg Juliano Rags hadde hatt samme grunnlag som Lionel!


Øyne på Paris
Juliano Rags har trent det Gøran karakteriserer som "ordentlig" en god stund nå. Siden februar har alt sett positivt ut med 9-åringen som vant Derby i 2012.
- Nå blir alt på Julianos premisser. Foreløpig er kun Färjestad-starten bestemt. Det kan bli to-tre starter til. Så har vi også øynene på Paris. Vi får bare vente og se, sier Gøran som kjører med stadig større selvtillit.
Tre seire på seks starter var en pen fasit i forrige uke:
- Jeg er stadig sikrere på at jeg kjører når det starter i Frankrike i desember, sier han.

- Hva med Lionel om dagen? Dere har ikke snudd og begynt å tenke Mastersfinalen i september?
- Nei, jeg får gi meg nå! Lionel nyter livet, han er sjekket opp og alt er fint. Han reiser nedover til Frankrike i slutten av november som jeg har sagt tidligere.    

* Formsterke Gøran Antonsen vant Holm Holmsens Minneløp på Momarken lørdag med Joe Comet. Førstepremien var 100.000 kroner. Momarken-treneren, nå fylt 30 år, vant tre løp på seks starter i forrige uke. Han har 14 på 75 i år, nesten 3,3 millioner på konto og en solid seiersprosent på 18.KANONTID: Juliano Rags med Noralf P. Brækken travet 1.09,3a/1609m. på Solvalla i Elitloppskval i 2014. Han er den raskeste norskfødte gjennom tidene. Juliano og Brækken måtte bakke seg seg sist fra spor 7 i nevnte Elitloppskval - og avsluttet forrykende til femte.
Foto: Kanal 75

* Juliano Rags har startet 58 ganger, vunnet 15 løp og tjent 2,5 millioner kroner. Peder Grøtte og Stalla Juliano eier. Kristin Brækken fra Mælhus er oppdretter, Noralf P. Brækken har kjørt 9-åringen i 52 løp. I 2012 vant de Norsk Derby sammen. Juliano Rags gikk fra Brækken til nå dopingdømte Fabrice Souloy høsten 2015. Deretter rask flytting til Gøran Antonsen. Den siste skaden, en belastningsskade på en bøyesene på høyre forbein, pådro han seg i siste start på Vincennes 24. august i fjor.
Juliano Rags startet fire ganger i Frankrike med én seier som resultat. rekorden 1.09,3a/1609m. travet han i Elitloppskval i 2014.
Under: Anmeldelseslisten til Färjestad mandag 13. august:Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.