Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Inn i Kriterieleken

11.08.2017 20:31 Rolf-Henning Pedersen

Zelov oppførte seg eksemplarisk i Odense og imponerte med 14,6am fra dødens. Foto: hesteguiden.com

Norskfødte- og eide Zelov sto for en råsterk prestasjon da han vant lekende lett på 14,6am fra dødens på Odense fredag. 3-åringen meldte seg med det på i Kriterie-diskusjonen.

Restless Cash' lillebror Zelov startet karrieren bra og tok to seirer og en annen på de tre første startene for Sigbjørn Kolnes. Like før defilering i Hans Petter Tholfsens minneløp på Jarlsberg 20. mai tok han ikke styring, kusken Magnus T Gundersen forsvant ut av sulkyen og Zelov sprang en tur på egenhånd. I starten etterpå var han også uregjerlig og ble strøket, og deretter valgte eier Camel Benkheira å flytte den lovende 3-åringen til danske Marc Bæk Nielsen.

Ukjørt fra dødens
Etter galopp i debuten for Nielsen, gikk det atskillig bedre på Odense fredag ettermiddag. Birger Jørgensen parkerte hesten i dødens på favoritten Cocky og Steen Juul, og den danske superchampionen lot Zelov knekke Cocky på enkleste vis.
- Zelov er kapasitetsmessig den beste hesten jeg har i trening. Det er en traver for Klasseløpene, sa en fornøyd trener Marc Bæk Nielsen på seremoniplass etter løpet.

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.