Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Pulveriserte banerekorden

12.08.2017 16:37 Rolf-Henning Pedersen

Ferrari B.R. imponerte på ny banerekord. Foto: Eirik Stenhaug

Ferrari B.R. pulveriserte banerekorden da han leverte en ny oppvisning i H.K.H. Kronprins Haakons pokalløp. Den norske 4-årsstjernen er klar for Derbykvalifisering etter å ha travet 13,1a/2100.

Men fra start var det litt rusk i forgasseren, Ferrari B.R. var ute av taktene kort etter start, men Midtfjeld korrigerte og satte full fart i første sving. Ledende Kick off Classic kunne ikke svare, og siden holdt Midtfjeld et jevnt, hardt tempo. 10,5/500 og 12,6/1000 var passeringstidende, før supertraveren satte opp tempoet på siste bortre. Cokstile og Looking Superb sto på bra, men hadde ingen mulighet.

Fikk formbeskjeden
- Jeg ønsket å være med fra start, og visste at Kristian (Malmin) også ville det. Derfor satset jeg knallhardt for å overta. Ferrari B.R. blir litt flegmatisk når han går alene, men jeg fikk den formsbeskjeden jeg trengte. Nå går vi inn i de tre viktigste ukene i sesongen fram til Derby. Jeg har sagt at jeg ikke trenger å ha ham bedre, men holde ham i den orden han har vært i gjennom hele sesongen, sa en strålende fornøyd Per Oleg Midtfjeld.
Derbykvalifseringen går onsdag 30. august, og det ligger an til historiens tøffeste Derby i en årgang som mangler sidestykke i norsk travsportshistorie.

Her ser du banerekordløpet.

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.