Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Fredrik: - Fornøyd

12.08.2017 17:46 Frode Gjesdal

Muscle Hustle vant heat 2 av Åby Stora Pris. Foto: hesteguiden.com

Åby: Midnight Hour slo Muscle Hustle i skilleheat i Åby Stora Pris. Vanskelig for B.B.S. Sugarlight fra køen i heat 2, etter tredjeplass i heat 1.

- Jeg er fornøyd. Vi får med oss 100 000 kroner i det første heatet, og det er mange gode hester her i dag som ikke får noenting. B.B.S. Sugarlight tok noen galoppsteg i første sving i heat 2, og fra utvendig posisjon i køen blir det vanskelig. Peter mente også at han ikke var like bra som i det første heatet, kommenterer Fredrik Solberg. 

B.B.S. Sugarlight skal sjekkes av veterinær til uken. Er alt som det skal blir neste start enten Sørlandet om to uker eller Jägersro uken etter det. 

Heat 1:

Utstyrt med kikkerthodelag var B.B.S. Sugarlight på jakt etter teten, men Volstead forsvarte sporet enkelt. Untersteiner styrte B.B.S. Sugarlight ned i tredje innvendig. Mot oppløpet virket tethesten slått. Fra lederrygg avgjorde sistevalget Midnight Hour sikkert for Iilka Nurmonen. Turno di Azzurra spurtet fort ytterst i banen for Erik Adielsson, mens B.B.S. Sugarlight spurtet fint til tredje. 

Muscle Hustle galopperte fra start, mens Nahar som angrep på siste bortre, i likhet med Volstead, dalte på oppløpet. 

Vinnertiden ble 10,7 og Midnight Hour ga drøyt 23 i vinnerodds. 

Heat 2

Muscle Hustle forsvarte sporet i heat 2. B.B.S. Sugarlight ble igjen brukt fra start, men Untersteiner tok snart opp, og ut av første sving satt Fredrikstad-hesten bakerst i annetspor. 700 igjen dro Untersteiner i angrep, og fikk dermed Midnight Hour foran. Men på oppløpet hadde ikke B.B.S. Sugarlight krefter til å avansere og han endte som sjette. 

- Surt med galoppen i første heat, men det var min skyld. Fra spor én er det vanskelig å forsvare sporet på Åby, men det klarte han. Jeg følte at vi fikk kjøre sakte, men banen er krevende. Jeg fikk ikke den rette effekten av draksylappene på oppløpet, men kort før mål følte jeg meg sikker, sa Robert Bergh etter seieren med Muscle Hustle i det andre heatet. 

Turno di Azzurra ble annen også i heat 2, 

I skilleheatet slo Midnight Hour favoritten Muscle Hustle med en lengde. 

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.