Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Hull på byllen?

12.08.2017 20:57 Magne Engebretsen

Kim Mathisen kusker to kapable kaldblodshester søndag. (Foto: Hesteguiden.com)

V4/V5 Arvika: Han har kjørt 80 løp i år og er ikke fornøyd med resultatene, men håper å få hull på seiersbyllen når han drar til Arvika for å kjøre to lite spilte kaldblodshester.

- Det har gått trått i år, ingen tvil om det. Det har blitt endel annen- og tredjeplasser, og jeg burde jo egentlig ha vunnet åtte løp på 80 starter om jeg skulle vært fornøyd. Jeg har dog den faste jobben på Madshusfabrikken på Biri og koser meg på stallen etterpå, så jeg kan egentlig ikke klage. Men drømmen hadde vært å leve av å være travtrener, sier Kim Mathisen.

Søndag er han på plass i Arvika for å kjøre to kaldblodshester, og ifølge Kim Mathisen er begge i bra slag:
- 2 Åsrud Rappa i 3. løp/V4-3 bor det mye i. Hun var veldig rullete i aksjonen i Årjäng sist. Jeg har balansert henne om, og jeg håper at hun skal fungere bedre nå. Det er en hest det bor mye i, og jeg håper bare at hun finner rytmen og legger seg til på startsiden. Gjør hun det, så er hun god nok til å overraske, tror Kim Mathisen - som anbefaler en tidlig V4-strek på søsteren til meritterte Åsrud Vilja, årets NM-toer.

I 8. løp/V5A-4 skal han kuske 2 Sagen Frøya, som står med en bedrøvelig programrad, men også denne hesten bor det endel i:
- Jeg har kjørt 1.36 i rutineløp med henne, og hun er på riktig vei. Hun har fordel av pisk. Jeg tror hun kan rundt 1.34 på en god dag, kanskje enda noen tideler bedre, og også hun kan kanskje være en liten fidus?, undrer Kim Mathisen.

Arvika arrangerer V4 og V5. Banekoden er L1. Fristene er:
11.10: V4
12.40: V5


Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.