Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Brasil til derbyfinale?

13.08.2017 12:39 Even Elvenes

På vei mot noe stort? Magne Olsen kan nå finalen i Dansk Derby med egeneide og trente Brasil på søndag. (Foto: Hesteguiden.com).

V4/V5 Charlottenlund: De danske derbykvalifiseringene står for tur, trønderen Magne Olsen er på langtur. Han stiller med stallens store emne 1 Brasil i V5-3 og håper på en billett til finalen søndag 27. august.

Brasil kommer fra seier på Bjerke Travbane. Etter en skarp avslutning kunne gjestekusk Ragnhild Bjørnbeth kaste armen i været av pur lykke. 
Olsens hest viste solid kvalitet, og ikke minst styrke. Løpet på Charlottenlund Travbane på søndag går over distansen 2500 meter, og er neppe til bryderi.
- Naturligvis er jeg spent. Først i sommer skjønte jeg at han kunne duge i derbyleken, sier Magne som er trener på Leangen Travbane. 
Hesten og Olsen dro allerede fredag, slik at forberedelsene er de beste. 
- Startsporet er bra, jeg vet at flere av motstanderne er solide. Steen Juul har en hard motstander i 2 Bvlgari Peak (rett stavet, red. anm.) som har notert seg for en tid på 1.13-tallet full vei allerede. Mitt mål er å kvalifisere Brasil til finalen, i så fall er eieren lykkelig, sier Magne Olsen og ler. Han eier hesten selv.

Til info
Løpsdagen i København er særdeles spennende. Ikke bare arrangeres derbykvalifiseringer i åpen klasse, de fireårige danskfødte hoppene skal også i aksjon. 
Derbyweekenden 25-27. august er dansk travsports største helg. Nær 10.000 mennesker har kommet til selve finaledagen ved enkelte tilfeller. Magne Olsen satser nå på å få oppleve stemningen som aktiv.

Frister
* V4 kl. 13:15 
* V5 kl. 15:00
* Merk kupongen med L4

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.