Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

I Sugarlights fotspor

07.12.2017 09:11 Even Elvenes

Østfolding med suksess. Fredrik Solberg sendte oppkomlingen Ingemar Palema til Bjerke Travbane onsdag og fikk se hesten vinne via RD hjemme i Fredrikstad. (Foto: Eirik Stenhaug, Equus media)

Bjerke: Onsdagens storfavoritt i V76 het Promo Kemp. Men treåringen måtte fire til slutt, det for en kvikk og alert Ingemar Palema. 
- Ingemar er frisk, fin og god, roset kusk Vidar Hop etterpå.

Fredrik Solberg deleier og trener femårige Ingemar Palema. Mannen bak B.B.S. Sugarlights enorme suksess for å være pinlig nøyaktig. 

Hop smilte bredt og lot gode ord falle over Ingemar Palema, før han tok praten videre til superstjernen fra Fredrikstad. 
- Vi skal i aksjon på Åby Travbane lørdag. Spor fem er rett bak bilen og er bra. Naturligvis gleder jeg meg til å kjøre «Sugarlight’en» påpekte Vidar. 
På et spørsmål om hva Hop trodde om mulighetene, svarte toppkusken fra Vestfold;
- Det blir spennende, vi håper å være med helt framme, avrundet han. 
Fredrik Solbergs samboer Kine Amundsen representerte på seremoniplass. 
- Fredrik har vært på teater med sin datter, han sitter hjemme og ser på oss nå. Dette gikk godt, Ingemar Palema går i fotsporene til B.B.S. Sugarlight, og han er under utvikling. Vi gleder oss til fortsettelsen, avrundet Amundsen.

Enorm innsats
Fra løpene ellers, det er verd å merke seg for hesten med navnet Basic Instinct. «Dansken» fosset til tet og dro ifra konkurrentene. Tidvis ledet fireåringen med 30 meter. Clint Classic kom opp i rygg mot oppløpet, men da strakk lederen på seg og vant på topptiden 1.12.9/1609 meter. Marius Høitomt trener og kusket. 
- Basic Instinct er til salgs, det er bare å ringe og komme med et bud. Han skal kunne hevde seg utover, mente Høitomt under intervjuet som fulgte.

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.