Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Millrain i regnet

07.12.2017 09:10 Magne Engebretsen

Svein Ove Wassberg anser 9 Millrain i V65-6 for å være den aller beste sjansen torsdag. (Foto: Hesteguiden.com)

V65 Bergen: - Sporet er dårlig, men hesten er bra og møter helt riktig selskap. Jeg vil si at det er en god sjanse, sier Svein Ove Wassberg foran torsdagens kjøring på hjemmebane - som høyst sannsynlig vil skje i striregn.

- Det regner noe vanvittig her borte for tiden, men banen blir ikke tung. Den blir bare hard, sier Svein Ove Wassberg, som tror at 9 Millrain i 6. løp/V65-6/V5A-3/DD-2 er sin beste sjanse torsdag kveld:
- Fra åpent spor ville jeg hatt enda større tro, for han er veldig rask fra start, men jeg synes uansett at Millrain skal ha en bra sjanse. Han møter hester han bør ha en meget god sjanse til å slå. Han spurtet fint sist og var positiv da, sier Svein Ove Wassberg.

Slik vurderer han sine øvrige muligheter:
- 5 Arctic Takeoff i 3. løp/V65-3 var bra sist etter galopp. Det er en hissig type som kan endel på sitt beste, men jeg holder ham for å være jevngod med 6 Golden Loom og 7 Zola Sirena. I et åpent løp synes jeg at alle tre skal med på bongen.
- 8 Tynset Balder i 4. løp/V65-4/V5A-1 debuterer for Anita Wergeland. Det blir et spennende oppsitt, men jeg kjenner som sagt ikke til dagsformen. 4 Ospesetstjerna var meget god sist, og 10 Stumne Flinka var bra sist, og seg synes begge de to er aktuelle.
- 8 Sven i 5. løp/V65-5/V5A-2/DD-1 vant sist og fikk fortjent uttelling etter en rekke sterke innsatser. Nå har han bakspor og må ha litt tur med posisjonene, men ufarlig er han ikke.
- 8 Happy N.L. i 7. løp/V5A-4 var ok treer på Forus sist, men presterte vel litt dårligere enn hva vi hadde ventet. Hun hadde ørene fulle av bomull da. Vi plukker ut endel nå, slik at hun skal høre mer av hva som foregår. Jeg forventer en bedre innsats nå.
- 1 Hauan Blesa i 8. løp/V5A-5 travet et løp på det jevne sist. Jeg tror hun kan bli en nyttig hest på litt sikt, men nå er hun mest med for å lære, tror Svein Ove Wassberg.

Bergen travpark arrangerer V65, V5 og Dagens Dobbel. Slik er fristene:
18.50: V65
19.58: V5A
20.20: Dagens Dobbel

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.