Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

På utkikk etter smarte kusker

07.12.2017 09:11 Jean-Baptiste Lechat/Richard Ekhaugen

Hester av høy kvalitet setter hverandre stevne i torsdagens 5+ fra Vincennes.

5+ Vincennes: Jean-Baptiste Lechat legger noen klare kriterier til grunn for valg av hester til torsdagens 5+ på Vincennes.

- Torsdagens 5+ er et flott løp for eldre hester over 2100 meter. Det er flere startraske her, men de er også avhengige av å være tøffe til slutt! Vi må lete etter smarte kusker, innleder Jean-Baptiste Lechat.

Vinner:
- 11 Day Or Night In
vil komme mer til sin rett med autostart. Han er i toppform og leverte en grei prestasjon i Prix de Bretagne mot bedre hester. Han er en naturlig favoritt.
   

Andre til femte:
- 2 Testimonial OK er feltets yngste hest. Han er veldig kjapp i beina og vil komme til sin rett på denne korte distansen. Han gjør sin første start for Stall Billard og får Jean-Michel Bazire i sulkyen. Han er minimum blant de tre fremste!

- 4 Une Serenade er i toppform. Hun gjør alltid sitt beste når hun får følge med i rygger, og kan levere voldsomme siste 400 metere. Med rett reise og litt klaff på veien, kjemper hun om en plass blant de tre fremste.

- 1 Quick Fix har en fin oppgave her. Motstanden er enklere enn den han møtte i august og september. Han var god toer sist over lengre distanse og kan gjenta her.


- 3 Totem d’Azur er en bra hest. Han var toer i Mons og treer i Wolvega mot topphester. Han gjorde seg ikke bort på Vincennes sist over lengre distanse, men ble sliten de siste 400 meterne etter et offensivt opplegg. Han er ute etter å revansjere seg og kan få med seg et godt resultat.


Reserve:
- 7 Vulcain de Vandel
var toer i Criterium des 5 ans i 2014. Han har hatt helseproblemer og er ikke samme hesten nå. Han imponerte imidlertid ved sin siste seier i Bordeaux. Det var for noen få dager siden, så jeg er ikke sikker på at han er helt restituert. Han er feltets "dark horse", mener Jean-Baptiste Lechat.

Ranking:
11/ 2-4-1-3

Forslaget:
1. plass: 11
2. plass: 1-2-3-4
3. plass: 1-2-3-4
4. plass: 1-2-3-4
5. plass: 1-2-3-4

Vinner og fire hester rundt
24 rekker (25 prosent) = 120 kroner

Husk at innleveringsfristen til torsdagens 5+ er kl. 13:47.
Løpet vises både på Rikstoto Direkte og VG.no.

 

Tips til torsdagens løp (engelsk pdf)

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.