Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Julenøtter på Forus

05.12.2017 16:03 Rolf-Henning Pedersen

Utvendige Valokaja Hindø spurtet ned stallkamerat Emir La Brousse på Leangen. Før sistnevnte revansj lørdag? Foto: hesteguiden.com

V75 Forus: De sikre bankerne glimrer med sitt fravær på Forus lørdag. En som prøver å følge opp suksessen fra Leangen lørdag er den utflyttede rogalendingen Sigbjørn Kolnes.

Hele 99 hester stiller til start på Forus. Mange av dem hjemmehester, i tillegg til at Bjerketrener Sigbjørn Kolnes sender hele tolv! stallhester til sin gamle hjemmebane. Lørdagens V75 byr totalt på over 110 millioner gevinstkombinasjoner, og med tanke på det skal ingen bli overrasket om desembers kanskje vanskeligste V75-rebus forblir uløst.

Får revansj?
15 Emir La Brousse
tapte for stallkamerat 5 Valokaja Hindø i gjørmehavet på Leangen. Liknende baneforhold blir det ikke på Forus, og da er det kanskje duket for revansj selv om begge stiller på tillegg i et meget spennende sprintløp. For å hente 20 meter på startraketten 1 Jag Photo må tilleggshestene ha flaks med både posisjoner og tempo. V75-2 byr på et superåpent lavgrunnlagsløp hvor de fleste kan vinne. Favoritten blir trolig 4 Tinas Odin, men hun er usikker og møter bedre konkurrenter nå.

Fire på stripe?
2 Stepping For You
har tatt tre fine seire for trener Morten Haugland og kusk Pål Buer. De er ute etter den fjerde strake på hjemmebane, men møter mye bedre hester nå og 3-åringen må prestere på topp for å vinne V75-3. Fire på stripe er også jevngamle 7 Todin ute etter i V75-4. Storetvedt-traveren er i kjempeform, men går opp en klasse motstandsmessig og det er ikke mye som skal gå galt før nederlaget kommer. 

Jakter årets sjuende

3 Goie Gozer (bildet) i V75-5 har vært en suksess etter at han ble importert fra Nederland i sommer. Seks seire er det blitt på ni forsøk. Stayerdistanse passer som hånd i hanske, og 4-åringen blir en av dagens største favoritter og manges banker lørdag. Dagens kvalitetsmessig beste løp er V75-6, Jærløpet. Tolv gode 3- og 4-åringer møtes, og det er et meget jevnt oppgjør spillerne står overfor. Samtlige deltagere har seier i programraden, og det er posisjoner og dagsform som vil avgjøre løpsutfallet.

Tøff hjemmefavoritt
15 Kleppe Slauren
er kanskje den tøffeste elitehesten i Norge. 8-åringen har prestert på topp gjennom hele sesongen og tjent over 1,1 millioner i år. Innsatsen sist fra dødens på Odd Herakles var imponerende, og hesten blir en av dagens største favoritter i V75-7. Hesten å slå er kaldblodsdronningen 14 Ulsrud Tea og 40 meter tillegg. Det er aldri enkelt på Forus.

Innleveringsfrister Forus.
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.48

Neste mulige spill:

V75
V65
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.