Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Reserven spiller hovedrollen?

06.12.2017 17:10 Richard Ekhaugen

- Jeg har god tro på at Freia Bonanza kjemper om seieren i V75-3, sier Ole Johan Østre.

V75 Forus: Freia Bonanza hadde ikke poeng til å komme med i Jærløpet, men stiller i stedet til start i V75-3 med en kusk som tror på sin hest.

5 Freia Bonanza (V75-3) var ute i Oaks Revansjen sist, og ambisjonsnivået er opprettholdt; lørdag var Chocolatier-datteren meldt til Jærløpet. 730 poeng holdt akkurat ikke til å komme med, og Skiptvet-hesten landet som førstereserve i løpet. I stedet ble det hoppeløp på Forus lørdag for 4-årshoppa.
- Freia Bonanza er behandlet etter løpet sist. Nå kom hun ikke med i Jærløpet, og motstanden i dette hoppeløpet synes jeg ikke er så gal. Jeg har god tro på at hun kjemper om seieren her, og synes hun er tidlig aktuell, sier Ole Johan Østre.

Den dyktige 28-åringen har ikke mindre enn åtte oppsitt på Forus lørdag, flere av dem litt bortglemte skal vi tro østfoldingen.
- 13 Sandsjöns Igor (V75-5) pleier å være god første gang ut etter pause, og har vært behandlet nå. 3100 meter gjør ingenting, han er ikke distansesvak, men svak når han må gjøre for mye selv. Jeg har litt troen på ham her. Han må ha litt klaff underveis, da runder han de fleste, tror Østre.

13 Lex Lodney (V75-7) sikret seg en femteplass mot Odd Herakles & co på Jarlsberg sist. Da galopperte Gravdal-hesten kort i siste sving, en galopp som ikke er notert i programraden.
- Hesten ble rett og slett for pigg. Han har ikke den voldsomme toppfarten, så han gikk så fort han kunne på det tidspunktet. Nå gikk han inn i mål og gjorde det egentlig veldig bra. Det var et klart steg fremover sammenlignet med løpet før. Mange spiller nok 14 Ulsrud Tea og 15 Kleppe Slauren her, og det er fort gjort å glemme Lex Lodney. Jeg synes ikke han skal glemmes helt, jeg har troen på ham dersom han får rett type løp. Nå får både vi og hestene på det lengste tillegget løpesnor, og dermed ekstra fart fra start. Det blir et spennende løp, slår Østre fast.

- Jeg har fått rapporter fra kretsen rundt 6 Mixed Zone (V75-6) på at hesten har gått et par banejobb på rundt 1.19, og at han er kjørt litt hardere nå med tanke på dette løpet. Jeg håper vi kan få et fint løp underveis, dette ser åpent ut. Nesten alle hestene kan vinne, mener 28-åringen.

- 10 S.G. Jerv Blesa (V75-2) har vist fin utvikling i hele høst. Hun er ikke så travsikker, men har blitt mye bedre på fart. Møter tøffere motstand her, men jeg tør ikke avskrive henne her i kampen om en mulig trippelplass eller fin premie, sier Østre.

- 3 Aure Viking (V5-2) er en bra hest, men galopperer han like mye i dette løpet som da jeg kjørte hurtig med ham er han tidlig disket. Da galopperte han 10-12 ganger i løpet av 2100 meter, og tok ikke imot hjelp. Det er en fin type å se på, og han er helt sikkert en varmingsvinner, men det blir tøft å slå en hest som 6 Professor Ø.K. Nå er imidlertid trener Stian Eilefsen veldig flink til å rigge til hester, minner østfoldingen om.

Østre kusker i tillegg 2 Sebastian Mølgård (V75-1) og 10 Will Teddy (V75-4) for første gang.

Forus travbane arrangerer V75, V5, V4, Dagens Dobbel og SuperTrippel. Slik er fristene:
14.10: V5A
15.00: V75
16.06: V4
16.48: Dagens Dobbel
17.05: SuperTrippel

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.