Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Ny mobilAPP tilgjengelig

08.01.2018 16:29 Henrik Glimo Hansen

31. desember lanserte vi vår nye mobilapplikasjon for iPhone i App Store. Samtidig ble mobil.rikstoto.no lagt ned.

Ved årsslutt lanserte vi en ny mobilAPP som erstatter dagens versjon. For å gjøre overgangen så smidig som mulig, vil de som har den gamle applikasjonen på mobilen kun trenge en oppdatering. Avhengig av innstillingene på mobilen, gjøres enten dette automatisk eller manuelt under «Oppdateringer» i App Store.

 Applikasjonen er identisk med nettsiden beta.rikstoto.no, sett bort i fra en menylinje med funksjonene «hjem», «tilbake» og «fram». Vi vil presisere at siden er under utvikling, og at den derfor kan virke noe mangelfull til å begynne med.

For å forenkle prosessen med innlogging vil det i appen være mulig å logge inn med fingeravtrykks-gjenkjenning. Dette gjøres første gang man logger inn på den nye APPen.

For Android: Bruk nettleseren
Norsk Rikstoto har aldri hatt Android-app grunnet retningslinjene til Google Play. Vi håper at vi i fremtiden kan lansere dette, men det krever i første omgang klarsignal fra Google. I mellomtiden anbefaler vi å bruke nettleseren på mobilen og lagre beta.rikstoto.no som bokmerke.

Mobil.rikstoto.no erstattes
Samtidig ble dagens mobilside, mobil.rikstoto.no, lagt ned og erstattet med beta.rikstoto.no. Når det gjelder overgangen på PC, vil Beta.rikstoto.no og Rikstoto.no leve side om side en god stund til.

Nå må du oppdatere din brukerinformasjon
Alle som spiller på nett og mobil hos Norsk Rikstoto må ha oppdatert sin kundeinformasjon og spillekonto for å kunne fortsette å spille fra 1. januar 2018.
Du gjør denne oppdateringen ved å logge deg inn på din spillekonto, og legitimere deg med BankID.

Merk: Du sendes rett til oppdateringen i det du logger deg inn med brukernavn og passord. Når du er ferdig oppregistrert vil fødselsnummeret ditt, elleve siffer, gjelde som brukernavn. Men som sagt; via mobilappen vil fingeravtrykksgjenkjenning gjøre innloggingen enkel.

Gi oss tilbakemeldinger
Beta-siden er under kontinuerlig utvikling, og du vil merke endringer av funksjonalitet samt påbygg nye tjenester hyppig. Vi har gjort et bevisst valg med å lansere sidene for alle våre kunder på et tidlig tidspunkt, til tross for at vi er langt fra ferdig med jobben. Dette gjør vi for å inkludere dere i utviklingsprosessen, slik at vi sammen kan komme frem til de beste løsningene for deg som spiller.

Ved besøk på beta.rikstoto.no vil det dukke opp en rød boks nede til høyre. Her kan man gi tilbakemeldinger til de som utvikler siden. Engasjementet har vært stort, og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger.

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.