Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Er han frisk nå?

29.12.2017 18:09 Rolf-Henning Pedersen

Moe Tyr rapporteres frisk igjen. Foto: hesteguiden.com

V75 Momarken: 9 Moe Tyr har vist seg som en av de beste 3-åringene i årgangen, men har slitt med sykdom og utur. Sist ble han strøket som forhåndsfavoritt til DNTs Høstfinale. Hvordan er formen nå?

- 9 Moe Tyr i V75-2 er i alle fall frisk, forteller eier, trener og oppdretter Tor-Martin Moe til Equus. Hestekaren fra Sundebru, som har hatt så mange topphester, har et nytt stjerneemne i 3-åringen, men hesten har slitt.

Virusinfeksjon
- Moe Tyr slet lenge med et sår i munnen. Da han ble frisk av det, pådro hesten seg en virusinfeksjon som satt lenge i. Jeg hadde et håp om å få ham klar til DNTs Høstfinale 25. november, men løpet kom for tidlig og jeg måtte stryke. Nå er i alle fall hesten frisk, og jeg håper og tror jeg har fått gitt Moe Tyr nok trening. Det optimale ville vært en uke til, mener Moe.
- Og da er Mye Tyr en vinner?
- Jeg mener han er den beste hesten i feltet, og er relativt optimist. Det er treningsmengden som bekymrer meg, men håper og tror det skal være nok, sier en spent Moe.

Husk det er internasjonal V75 med 17 millioner i premiepotten og 16 millioner til en norsk alenebong. Innleveringsfrister Momarken.
V4: 18.38
V75: 19.30
V5: 20.14
DD: 21.21

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER
Kvartalsrapport Q3 2018 er nå lagt ut

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.