Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tror mest på Concorde

17.02.2017 13:42 Tom W. Johannessen

Henrik Lønborg har tre på hjemmebanen Jydsk Væddeløpsbane/Århus. Det samme har en annen hjemmekusk; Birger Jørgensen. Begge de to nevnte kan dominere også i dag.

V5/V4 Århus: Concorde gjorde sin siste flight 26. november 2003 med landing på Filton i Bristol. Men det finnes stadig firbente Concorde'r. - Min beste sjanse fredag, sier Henrik Lønborg om 1 Concorde i V5-5/V4-3; en 25-prosenter.

Løpet heter Styrkeprøven og har 2880 meter som grunndistanse. Der står nevnte Concorde; 40 meter bak finner vi 5 Takeabove (Birger Jørgensen) og 60 bak står 8 Peter Bagger (Jeppe Juel).
Det er disse tre det skal handle om.
- Concorde er sterk, men "han slår på seg selv". Galopperte plutselig som klar vinner i siste start. Nå kjører vi for tet, han er best der. Og jeg har tro på at vi kan vinne i dag, sier Henrik Lønborg som vurderer de øvrige sjansene:

- 4 Bordeaux (V5-2) har vunnet enkelt i de to siste startene. Begge ganger etter å ha ligget i tet. Løpet er hardere nå, og hun må gå raskere enn 1.20 for å vinne. Men det bør hun kunne klare. Kan vinne igjen, men bør ikke spilles "blank". 3 Brandy Simoni er ganske sikkert tethesten i løpet.

- 1 Uzma (V5-4/V4-2) kommer ut i et amerikanerløp med minst penger på seg. Jeg har kjørt henne en gang tidligere; dette ser tungt ut.

- 2 Alexia Højvang (V4-4) har jeg kjørt til en fjerdeplass på Billund tidligere. Har manglet form, men sporet er bra. Vi satser på en god rygg; det skal være en liten trippelsjanse.

Innleveringsfrister (L1):
V5: 16.07
V4: 16.43  

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.