Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Alle løp en bonus

18.02.2017 09:18 Rolf-Henning Pedersen

7 Steinfaks gjør et spennende comeback i V75-6. Foto: hesteguiden.com

V75 Biri: 7 Steinfaks gjør en spennende årsdebut etter en kolikk som nesten tok livet av 6-åringen. - Etter den episoden er alle løp en bonus, men jeg stiller med en hest som er godt forberedt, sier Ronnie Hansen til Equus.

Ronnie Hansen, ikke ukjent oppdretter av vår nå pensjonerte stjernetraver Support Justice, har i 7 Steinfaks i 8. løp/V75-6/V4-3/DD-1 fått tak i en traver langt over normalen. Steinfaks vant blant annet Biri Oppdretningsløp som 3-åring og slo da både Jærvsørappen og Teddy Gutten Støen. I fjor tjente hesten over 500 000 kroner, og endte sesongen med å bli tredje i DNTs 5-årsløp. Så begynte problemene.

Døden nær
- 7 Steinfaks
fikk kolikk og ble hasteoperert. Det var ingen selvfølge at han overlevde operasjonen, men heldigvis gikk alt bra. Likevel anser jeg alt som skjer i etterkant som ren bonus, sier Ronnie.
Han har brukt vinteren på å gi Steinfaks mye og god trening. Nå er det klart for comeback for hesten som har eliten som neste siktemål.

Avventende løp
- Ja, det er ikke så mye å velge på, mene jeg har håp og tro at han etter hvert skal kunne etablere seg der. Steinfaks var langt nede etter operasjonen og mistet mye muskler, men har etter det vært trent jevnt og mye. Jeg har kjølrt fire jobb med ham med 1,27/2100 som fortest. Steinfaks skal være godt forberedt, men skal ikke få et tungt løpsopplegg første gang ut. Det blir å ta opp fra start og kjøre til slutt. Jeg sier ikke at han ikke kan vinne, men det er ingen favoritt i mine øyne siden det fort kan bli langt fram. Outsider og en gardering er den rette betegnelsen på Steinfaks denne gangen, mener Ronnie Hansen.

Innleveringsfrister Biri:
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.48 

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.