Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Mer krutt fra Magnus

18.02.2017 09:18 Tom W. Johannessen

Det er ikke feil å si at det flyter godt for Magnus Teien Gundersen. Seks seire i V75 så langt er en solid fasit, Magnus topper denne statistikken foran løpene på Biri. Åsbjørn Tengsareid er toer med fem førsteplasser, det samme har Vidar Hop.

V75 Biri: Magnus Teien Gundersen topper årets V75-statistikk med seks førsteplasser. Lørdag kommer hele "hattrick-rekka" ut igjen. Vi snakker om seiershestene fra Klosterskogens V75-runde 4. februar. Magnus har solid ammunisjon på Biri.

* - Det er jo ikke sikkert at noen av dem vinner, sier han før uttalelsene blir offensive igjen: - Men man må ha trua. Jeg har jo det. De beste sjansene er 13 Remkvikk (V75-4) og 11 Emir La Brousse (V75-7). Det er likt mellom dem, deretter rangerer jeg 6 Support Kindness (V75-3).   

* Gundersen junior har både tro, talent og tøffhet. 20-åringen er kanskje det største norske kusketalentet siden Ulf Thoresen. Magnus vant to i V75 på Forus sist lørdag (Seaside Illusion og Kleppe Slauren) og var oppe i 18 årsseire før onsdagsløpene på Bjerke. 
Han er alltid godt pålest og gir disse kommentarene til lørdagshestene han kjører på Biri:

- 6 Espoir Boko (V5-1, Ottar Sætre) viser litt framgang, men det er premie som gjelder.

- 6 Valseth Fanten (V5-2, Jan-Tore Rønningen) har gått gode løp. Trippelaktuell her.

- 5 Al B. Back Zet (V75-1, Sigbjørn Kolnes) ble det feil for sist. Har vist at han takler distansen. Trippelaktuell og kan også vinne. Vi prøver på tet, er ganske rask i vei.

- 6 Bråtnes Faks (V75-2, Heidi Moen) har jeg aldri kjørt, men jeg har jo sett den. Er mer sterk enn speedig og sprint er vel ingen fordel - selv om han har en sprintseier i raden. S.T.C.C. Faksen (Geir Vegard Gundersen, red. anm.) ser bra ut i dette løpet.

- 6 Support Kindness (V75-3, Lene Schørlien) har vist veldig god form. Står langt ute, men er veldig rask fra start. Sprint er en stor fordel. Jeg håper på tet, hvis vi ikke prøver foran her, når skal vi da gjøre det? Han kjemper om seieren.

- 13 Remkvikk (V75-4, Erik Killingmo) har vunnet fire av de fem siste og vist fenomenal form. Står i 2. rekke, men nr. 2 på volta er en fin rygg. Vi kan komme bra på det. Skal også være forbedret med løp i kroppen og møter lettere motstand her. Kjemper om seieren.

- 1 Alm Kiwi (V75-6, Tormod Rundhaugen) har jeg aldri kjørt i løp. En speedig hest som står fint til, og det ser ut som formen er bra. 3 Myhreng Jerker er overlegen feilfritt. Men roter den seg bort; skal nok Alm Kiwi regnes.DEN SATT! Emir La Brousse og Magnus Teien Gundersen vinner V75-4 på Klosterskogen 4. februar. 
Foto: hesteguiden.com


- 11 Emir La Brousse (V75-7, Sigbjørn Kolnes) har gjort alt rett og blir bare bedre og bedre. Han bare toger på. Jeg hadde feeling for at han skulle vinne sist, det var liksom ikke logisk at Denise F. Boko skulle gå rundt oss. Nå er det spor 11 på Biri, det bekymrer litt. Men han er så god at han skal klare det. Emir La Brousse har vunnet fra tet, dødens og bakfra og kjemper om seieren igjen.

* Magnus Teien Gundersen har vunnet løp på åtte av elleve travbaner så langt i 2017-sesongen. Han mangler ett-tall fra Biri, Drammen og Sørlandet. På sistnevnte bane er forklaringen enkel, har har ikke kjørt på Sørlandets Travpark så langt. Magnus, som kjører med stallmannslisens, hadde onsdag formiddag kjørt inn 984.000 kroner i år. Eirik Høitomt er eneste kusk foran på denne listen, Eirik hadde på samme tidspunkt 1,1 millioner innkjørt.

Innleveringsfrister:
V5: 14.10
V75: 15.00
V4: 16.06
DD: 16.49

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.