Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Skal ha ryggløp

18.02.2017 12:44 Magne Engebretsen

Eikmann har kommet flott tilbake etter skade. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Biri: - Jeg skal kuske flere gode hester på min hjemmebane og håper å dukke opp i seierskampen i et par av oppgjørene, men jeg må kjøre i rygg med alle og spare speeden til slutt, sier Andre Henning Stensen.

Mest spent er han naturlig nok på familiehesten 2 Eikmann i 6. løp/V75-4/V4-1. Hesten var oppgitt som traver med en alvorlig gaffelbåndsskade da familien Stensen valgte å prøve å få ham tilbake i løpsbanen. Hesten har fått god tid på seg, og nå har hesten to løp i kroppen etter comebacket - med annenplass og seier som resultat:
- Det er veldig morsomt å ha klart å få ham frisk, hel og i løpsform igjen. Hele familien gleder seg over det, og stemningen var stor da vi klarte å vinne på Klosterskogen sist. Nå er det V75 og helt annen motstand. I tillegg vil jeg ikke karakterisere ham som noen 2600-meter-hest, men med ryggløp takler han en slik distanse også. Jeg håper at han skal være med i toppen, og på litt gardering er han aktuell for V75-bongen, håper og tror Andre Henning Stensen.

Han innleder bak usikre 9 T.B.'s Minar i 2. løp/V5A-1:
- Hesten har vunnet en lokalkjøing mot enkle hester, men kan endel på sitt beste. Jeg håper han skal være god nok til å kjempe om en trippelplass.
- 11 Lille Anne i 4. løp/V75-2/V5A-4 har utviklet seg mye og har blitt en bra hest. Å vinne V75-løp fra annen rekke på sprint er ikke enkelt, men hun er såpass bra at jeg håper på en plass blant de tre, fire fremste.
- 3 Arn i 5. løp/V75-3/V5A-5 var positiv sist og er i bra form, men han møter veldig god hester. Hardt tempo er en fordel, og han kan spurte hjem en bra premie.
- 11 Annie's Boy i 7. løp/V75-5/V4-2 feilet seg bort i årsdebuten. Han ble for stri da. Vi tar av ham de kvarte skylappene og håper at den endringen vil gjøre ham roligere. Det er en veldig bra hest. Selv om jeg har respekt for 10 Revenue Lavec, så anser jeg min hest for å være garderingsaktuell. Jeg skal kjøre i rygg lengst mulig også her, sier Andre Henning Stensen.

Biri arrangerer V75, V5, V4, Dagens Dobbel og SuperTrippel. Slik er fristene:
14.10: V5A
15.00: V75
16.06: V4
16.48: Dagens Dobbel
17.05: SuperTrippel

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.