Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Spår høy V75-utbetaling

17.02.2017 19:57 Magne Engebretsen

Denne tøffingen er på farten fra bakspor i V75-7 med Magnus Teien Gundersen i sulkyen. (Foto: Hesteguiden.com)

V75 Biri: - Ved første øyekast synes jeg V75-rebusen vi serverer på lørdag er av den meget vriene sorten. Jeg spår at det kommer til å bli en høy V75-utbetaling, sier Stein Erik Robøle foran lørdagens V75-fest på Biri.

Stein Erik Robøle er daglig leder på den vakre banen ved Mjøsas bredd, og han tror på en topp kjøring:
- Værgudene ser ut til å være på vår side. Det er meldt kuldegrader om natten og rundt null grader på dagtid. Da håper jeg at det blir perfekte forhold - slik det var her sist fredag. Da skrøt kuskene veldig av banen, og jeg håper at det blir perfekte forhold igjen. Restauranten begynner å fylles, så det blir folksomt når vi kommer til lørdag, tror Biri-sjefen.

Ingen storløp
Ingen storløp står på menyen lørdag, men til gjengjeld serveres fyldige V75-felt med mange aktuelle vinnerkandidater i hvert løp. Kusketalentet Magnus Teien Gundersen er selvfølgelig i sving på kjente trakter og skal kuske i hele seks av de syv V75-oppgjørene. I tur og orden skal flytkusken fra Nittedal styre 5 Al B. Back Zet i V75-1, kapable 6 Bråtnesfaks i V75-2, startraske 6 Support Kindness i V65-3, formbomba 13 Remkvikk i V75-4, speedige 1 Alm Kiwi i V75-6 og tøffingen 11 Emil La Brousse i V75-7.

Lenge siden jokerpåfyll
V75-spillet har for øvrig holdt en høy vanskelighestgrad i lang tid. Nå der det hele tolv uker siden sist det ble overføring til Joker-potten.

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.