Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Vinnerbongen tilbyr gratis tips

10.01.2017 15:52 Henrik Glimo Hansen

Espen Edvardsen trives på norske arenaer og tilbyr nå tips til samtlige V65-kjøringer, helt gratis.

Søndag slo Espen Edvardsen og Vinnerbongen Norge AS til på nytt da de var alene om å vise fire rett i V4-omgangen på Boden. Nå tilbyr eksperten gratis tips til samtlige norske V65 og V75-kjøringer.

I sin relativt korte periode som Ekspert har Espen Edvardsen sørget for å være alene om gevinstene to ganger. Den tredje kom på Boden søndag hvor 28-åringen gikk for en spenstig banker i form av 6-valget Mystic Accident. 
- Endelig satt den igjen! Mystic Accident er en hest vi har jaktet en god stund, og da favoritten Aslan L.C., som vi hadde betalt like mye for på systemene galopperte, lå veien åpen. Seieren ble veldig enkel, forteller Edvardsen som ved hjalp av bankeren og bred gardering i de øvrige løpene fikk maksimal uttelling. 741.037 kroner i gevinst, fordelt på fire glade vinnere.
- Dessverre klarte vi ikke å være gode nok i V64, til tross for 6-valget vi la mye penger på. Om storfavoritten Up Up and Away i femte avdeling eller andrevalget Desuper Filius hadde vunnet i finalen, hadde vi kommet i mål på to små bonger, røper Edvardsen som måtte se hele potten på 10 millioner kroner gå til den danske travtreneren Jeanette Hansen.

Tilbyr gratis tips
Ved siden av ekspertbongene er Edvardsen aktiv på hjemmesiden vinnerbongen.no. Her finner man andeler til salgs, dagens tips for trav og galopp, samt flere sider om monte-disiplinen.
- Det nyeste er at vi nå tilbyr helt gratis tips for V65. Fra før har vi fått bra tilbakemeldinger på V75-tipsene vi legger ut før hver lørdag, forteller eksperten som har fått merke suksessen på kroppen.
- Enorme arbeidstimer ligger bak. Det går i ett kjør fra kl.7 på morgenen til kl.21 på kvelden. Heldigvis har vi fått en bra start, noe som gjør at det går an å holde trykket oppe. På Klosterskogen lørdag kom flere bort til meg, også mennesker jeg aldri har sett før, og takket for tipsene jeg legger ut. Det er selvfølgelig veldig tilfredsstillende å høre, men hele bakgrunnen for satsningen er at jeg føler vi må verne om norske løp. Derfor tilbyr jeg noe kundene etterspør, sier en godtgående Espen Edvardsen avslutningsvis til Equus.

Besøk Vinnerbongen.no for kveldens V65-tips til Momarken.

Besøk Vinnerbongen Norge AS på Eksperten 

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.