Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

To vinnere fra tet?

10.01.2017 15:53 Rolf-Henning Pedersen

4 Animale er rask ut. Leder hun V75-7 fra start til mål? Foto: hesteguiden.com

V76 Bjerke: Morten M. Ottersen har med seg to spennende hester til Bjerke. Det kan ende i to seire i V76-omgang hvor det er 1 119 312 kroner i bonus til en alenebong med sju rette.

Hestene er i form, men selv har Morten M. Ottersen tilbrakt den siste uken i en stol etter et kraftig fall på ski.
- Jeg "tryna" skikkelig og brakk to ribbein. Det er og har vært fryktelig vondt, og jeg har ikke gjort annet enn å sitte i en stol og spise smertestillende. Nå følger jeg imidlertid at det går litt bedre, sier Ottersen til Equus. God hjelp sørger for at stallhestene blir trent og trives, og onsdag skal han i aksjon med to hester i V76. Det er to hester som begge har kapasitet til å vinne.

- Aldri vært bedre
- 1 Grundsvold Loke
i 4. løp7V76-3 vant veldig enkelt på Biri. Han travet fint, og Johanne (Ulrica Øveraasen, rytter) sa at hun aldri hadde kjent hesten bedre. Det var samme oppfatning jeg hadde. Onsdagens løp er tøffere, men jeg tror Grundsvold Loke har gått framover med løp i kroppen ettersom han ikke var hurtigkjørt grunnet dårlige treningsforhold. Hesten er normalt ikke rask ut, men var bedre sist, og det er ikke umulig at han kan forsvare sporet. Uansett er han sikret et bra løp. 6 Finnskog Fokus slo han sist, og jeg har tro på min hest igjen.

Tet og sitter der
- 4 Animali
i 8. løp/V76-7/V5A-4/DD-2 var uforklarlig blek sist. Vi har ikke funnet en årsak, hun var slapp hele dagen. Lørdag fikk hun en gjennomkjøring på Biri, og da fungerte hun fint. Det har helt sikkert gjort godt, hun var ikke hurtigkjørt før det. Animali er rask ut og best i tet. Kommer vi dit synes jeg det er naturlig å sitte der, men det er Tom Erik (Solberg) som har siste ord. Etter lørdagens jobb mener jeg også hun skal kunne kjempe om seieren, sier Ottersen.

Innleveringsfrister Bjerke.
V76: 19.00
V5: 20.05
DD: 20.45

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.