Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Har plundret ferdig?

11.01.2017 11:01 Magne Engebretsen

V76 Bjerke: 4 Voje Jerv i 2. løp/V76-1 kommer fra Jan Kristian Øverdals suksesstall. I 2016 kjørte hestene på stallen hans inn mer enn 2,5 millioner kroner, og alt ligger til rette for et nytt pangår. Voje Jerv er en av dem som skal dra lasset.

Denne hesten kan gå en prima sesong i møte. (Foto: Hesteguiden.com)

- 4 Voje Jerv i 2. løp/V76-1 er en veldig kapabel hest. Det er dessverre mye passgang i ham, og derfor har det vært endel plunder med å få ham til å fungere. Han er definitivt på riktig vei, men han skuffet stort sist. Han var nær galoppen i første sving, og etterpå ville han ingenting, ifølge Thor Borg. Heldigvis fant vi den sannsynlige forklaringen etter løpet: Han hadde tråkket av seg en framsko. Dermed slet han med å finne balansen, og trolig var det grunnen til at han skuffet. I trening virker alt normalt, sier Jan Kristian Øverdal.

4 Voje Jerv kommer til å bli hardt betrodd i kveld. Når dette skrives, så har han allerede mer enn 50 prosent av alle spilte kroner i ryggen:
- Jeg kan ikke annet enn å si at jeg har trua selv. Voje Jerv er en hest som legger mye mark under seg, og på en god bane ville jeg ikke blitt overrasket om han viste fram 1.30 over full distanse. Nå er det vel fare for at det blir klinete bane på Bjerke, men jeg tror uansett på en god mulighet. Han står helt riktig inne i løpet. Om det blir tet eller en annen reise, har ikke så mye å si, tror Jan Kristian Øverdal.

Skuffet sist
11 Jet Voice i 7. løp/V76-6/V5A-3/DD-1 er en flink hest som kjørte inn 180 000 kroner ifjor og som viste fram 1.13-tallet over full distanse. Idag ligger treneren lavt:
- Han skuffet meg sist, og jeg er noe usikker på hvor han står formmessig. Bakspor er forsåvidt helt ok. Nå blir det ryggløp og speed til slutt. Jeg er fornøyd om han viser fremgang fra sist, sier Jan Kristian Øverdal.

Bjerke arrangerer V76, V5, Dagens Dobbel og SuperTrippel. Slik er fristene:
19.00: V76
20.05: V5A
20.45: Dagens Dobbel
21.00: SuperTrippel

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.