Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Tipser og advarer

11.01.2017 12:00 Rolf-Henning Pedersen

Leif Witasp advarer for en mye betrodd hest i V4-2.

V4 Romme: Leif Witasp har tre hester til start. En har han tro på, en anser han som en premiemulighet og den tredje mener han kanskje blir litt for mye betrodd.

Witasp holder koken tross sine 65 år, og han er stadig på jakt etter nye seire. En ny kan komme onsdag.

- Feil forutsetninger
- 2 Aston
i 2. løp/V4-2/DD-1 hadde en strålende fjorårssesong, og ser ut til å beholde sin fine form. Han blir mye betrodd, men jeg tror det kan være en favoritt i fare. Han har aldri prestert over sprint, det blir normalt for oppjaget for ham, han er treg ut og galopprisikoen øker. Autostart har han aldri prøvd, og det er også et usikkerhetsmoment. Han trenger imidlertid mer fart i kroppen, og derfor forsøker jeg. Han er ikke sjanseløs, men etter min mening er dette en favoritt i fare, sier Witasp til Equus.

Rask ut
- 11 Dontstopbelievin
i 3. løp/V4-3/DD-2 er i form og rask fra start, derfor håper og tror jeg vi kan klare å ytnytte springsporet på tillegg. Hesten har møtt gode hester og tåler å gjøre en del underveis. Klaffer det er han seiersaktuell og min beste mulighet.
- 9 L.K. i 4. løp/V4-4 er på gang formmessig. Han satt fast sist med litt krefter spart. Likevel tror jeg det er premie som gjelder, sier Witasp.

Innleveringsfrister Romme:
V4: 12.20
DD: 12.40

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.