Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Brødredominans i V75?

13.01.2017 22:07 Magne Engebretsen

Geir Flåten kan legge på til to seire med Wik Emil i 2017, kun 13 dager inn i det nye året. Foto: Hesteguiden.com)

V75 Jarlsberg: Brødrene Geir og Gunnar Flåten kan dominere V75-innledningen i årets første V75-kjøring på Jarlsberg. Lillegror Geir kan vinne V75-1 med formhesten 7 Wik Emil, mens storebror Gunnar har trent fram et nytt stortalent i 1 Monique Royal i V75-2.

7 Wik Emil i 3. løp/V75-1 kommer til å bli hardt betrodd - ikke så rart, siden hesten vant 7 av 20 starter ifjor og siden han innledet 2017-sesongen med vanntett seier på Bjerke:
- Tillegg på sprint er aldri enkelt. Hadde det vært full distanse, så hadde jeg følt meg langt mer trygg, men hesten min er bra, formen er prima og motstanden passer. Uten tøys, så ender vi i toppen igjen, sier Geir Flåten - som feiret sin 50 års-dag ifjor høst.





I løpet etter, i V75-2, håper han at storebror Gunnar på 56 år skal oppleve suksess med 4-årige 1 Monique Royal, som står flott til i innerspor sammen med Eirik Høitomt. Gunnar Flåten eier 4-års-hoppa sammen med Jan Haslestad, og hoppa viste talent ifjor ved å vinne ett av syv løp.
- Monique Royal virker å være i fremgang, og hun vant jo sist hun startet på hjemmebane. Det hadde vært utrolig morsomt om vi opplevde brødresuksess i de to første V75-løpene på Jarlsberg i år, men det er et trangt nåløye. Vi må ha marginene på vår side, understreker lillebror Flåten.

Hamre i skuddet
Frode Hamre opplevde et fantastisk V75-år i 2016 og rundet 50 førsteplasser med god margin. Nå er Hamre-stallen i full gang med en ny sesong, og nå sendes hele ti av stallens representanter ut i V75. I eliteoppgjøret er det hele fire hester som konkurrerer for Stall Hamre, 4 Special Envoy/Eirik Høitomt, 6 Bruno Di Quattro/Frode Hamre, 11 I'm The Answer/Vidar Hop og 12 Winmecredit/Magnus Teien Gundersen.

Dette er den første av seks V75-kjøringer på Jarlsberg i år. De øvrige er terminfestet slik.
Lørdag 20. mai
Lørdag 8. juli
Søndag 9. juli
Lørdag 30. september
Lørdag 25. november

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.