Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Debutant fra Waaler

16.07.2017 18:20 Magne Engebretsen

Lars Anvar Kolle gleder seg til å kjøre en ny topp 3-åring fra Jan Kristian Waaler. (Foto: Hesteguiden.com)

Lunsj-v5 Bjerke: Når Jan Kristian Waaler sender ut en av stallens 3-åringer, pleier det å være i orden. Mandag skal Lars Anvar Kolle kuske en debutant han allerede liker svært godt.

- jeg kan allerede nå si at jeg liker 9 Victorio i 2. løp/V5A-2 svært godt. Vi har riktignok ikke kjørt fortere med ham enn i prøveløpet - hvor han travet 1.18,6v/2100 meter og med en 1.17-runde til slutt, men det er en hest med utstråling og som det er lov å stille forventninger til i tiden fremover. Jeg vil ikke spekulere på hva han kan tidsmessig, men han har nok farta inne, tror Lars Anvar Kolle.

Han ser ikke på bakspor som noe stort minus:
- Jeg tror det skal gå helt fint. Hva som derimot er et stort pluss, er at det dreier seg om autostart. Det taler absolutt til Victorios fordel. Det er den første starten - og han har mye å lære - men som sagt er det en hest både Jan Kristian og jeg har tro på fremover, sier Lars Anvar Kolle om hesten med den fornemme avstamningen Coktail Jet - Royale. Sistnevnte vant 11 av 33 starter, travet 1.13 og tjente mer enn 700 000 kroner.

Lars Anvar Kolle har flere interessante hester å kuske:
- 11 Cochise i 1. løp/V5A-1 kjenner jeg ikke noe til. Her får spillerne følge med på Rikstoto Direkte og se om vallaken har vist noe interessant i varmingen.
- 5 Revenue Lavec i 4. løp/V5A-4/DD-1 ble tatt bort av den løse banen sist - glem det løpet. Han møter passende motstand og har et bra spor. Jeg er offensiv fra start, men frykter at en hest som 7 Egon B.R. kjører rett forbi oss. Jeg vil dog være med i startkjøringen en stund, og kommer vi oss foran, stiger sjansen vesentlig.
- 4 Solliedox i 5. løp/V5A-5 vant et travritt sist. Formen er på topp, men hesten er ikke så enkel å vinne med i ordninære travløp. En best mulig premie er i utgangspunktet målet, synes Lars Anvar Kolle.

Bjerke byr på V5 og Dagens Dobbel. Merk at V5-fristen er allerede klokka 11.10, mens Dagens Dobbel har frist klokka 12.40.

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.