Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Offensivt fra Lamøy

17.07.2017 10:57 Frode Gjesdal

Kristian Lamøy har ambisjoner med Pilgrims Power. Foto: hesteguiden.com

Jackpot V65 Leangen: Kristian Lamøy har to starthester i V65. Han vil helst gå offensivt til verks med begge. 498 000 kroner er lagt til sekserpotten. 

Først ut er 10 Helle Tone i V65-1 som galopperte sist. 

- Hun er egentlig bra. Sist galopperte hun da jeg måtte korrigere i en trang sistuasjon. Nest sist holdt hun bra etter reise i tredjespor og dødens. Hun er klart best når jeg bare får kjøre, for hun henger litt på en tom uten at det er noe feil med henne. Men det gjør det litt vanskelig å kjøre inne i feltet, mener Lamøy som slett ikke føler seg slått på forhånd. 

- Vi tapte knepent for 13 Villmira tidligere i vår. Jeg tror hun er jevngod med henne. Mye avhenger av hvor man kommer til underveis, mener treneren som skifter vogn på Helle Tone.

- Jeg bruker en vanlig vogn i stedet for amerikanervogn siden det dreier seg om rettvendt volte. Blir banen fin, kan det være at jeg river av bakskoene. 

Nestenmillionæren 12 Pilgrims Power i V65-6 er Lamøys andre kort. 

- Vi ble vippet ut i fjerdespor sist, og det var vel forskjellen på femte- og førsteplass. Jeg synes han fullførte godt i en rask avslutning. Jeg satser muligens offensivt direkte. Jeg regner med at 8 Midnight Moon trykker til fra start, og jeg prøver muligens å følge på ham, sier Lamøy, som ga dette intervjuet før 11 Baritron ble strøket.

- Pilgrims Power er en av tre-fire hester som kan vinne. Det er ingen av hestene i første rekke som slår ham på en sprint.  

Innleveringsfrister: 
V65: 18.50.
V5: 19.58
DD: 20.20

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.