Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Det oser kjempepenger

16.07.2017 17:20 Magne Engebretsen

5+ Vichy: Vår franske galoppekspert Kristin Riise Ødegaård er nesten sikker på at det blir kjempepenger å hente for dem som klarer å løse 5+ mandag: - Det er meget åpent - her er det nesten nødt til å bli penger, sier hun.

- Det er en veldig vanskelig sprint som er 5+ i Vichy denne mandagen, mandag begynner « Festival du Galop » der, det er fem dager med fin galopp sport men løp som er vanskelige å lese. Det skal gå tre 5+ løp der, alle er listed race. 

Det er en veldig vanskelig sprint som er 5+ i Vichy denne mandagen, mandag begynner « Festival du Galop » der, det er fem dager med fin galopp sport men løp som er vanskelige å lese. Det skal gå tre 5+ løp der, alle er listed race. 
5 Victorious Champ er veldig flink i denne klassen, han har ikke vunnet men han har tatt 10 premier i 17 starter, hvorav 6 andre plasser. Sist kunne han vaert bedre, feltet delte seg i to og han havnet i det sakteste feltet. Han er ny i Vichy men banen burde passe han bra.
13 Senator Frost har vunnet på kort distanse, det er da han er best. Han er i fin form og han er en tøff hest.
Jeg vil prøve og ha med 1 Moon Trouble. Han har hatt høye ambisjoner, han startet i franske guineas, han er bra på rakbane men det er første gang han starter på så kort distanse. 
10 Jonh Jonh har vunnet 5+ to ganger, han debuterer på 1000 meter men det burde passe han fint.
9 Luna Lady er med hver gang, hun er veldig god på distansen og har aldri skuffet i denne klassen, hun er en utgangshest.
12 Wikita som har masse klasse skal også regnes med, det skal også 2 Kitkarma.en veldig vanskelig sprint som er 5+ i Vichy denne mandagen. På denne dagen begynner « Festival du Galop » der det er fem dager med fin galoppsport, men med løp som er vanskelige å lese. Det skal gå tre 5+ løp der i løpet av disse dagene, alle er listed-løp, sier Kristin Riise Ødegård.


På første
- 5 Victorious Champ er veldig flink i denne klassen. Han har ikke vunnet, men han har tatt 10 premier på 17 starter, hvorav seks annnenplasser. Sist kunne han vært bedre. Feltet delte seg i to, og han havnet i det svakteste feltet. Han er ny i Vichy, men banen burde passe ham bra.

På annen til femte
- 13 Senator Frost har vunnet på kort distanse, det er da han er best. Han er i fin form, og han er en tøff hest. Se opp!
- Jeg vil prøve å ha med 1 Moon Trouble. Man har hatt høye ambisjoner med denne hesten. Han startet i fransk guineas, han er bra på rett bane, men det er første gang han starter på så kort distanse. 
- 10 Jonh Jonh har vunnet 5+ to ganger. Han debuterer på 1000 meter, men det burde passe ham fint.
- 9 Luna Lady er med i toppen nesten hver gang, hun er veldig god på distansen og har aldri skuffet i denne klassen, hun er en meget aktuell hest.

Reserver: - 12 Wikita har klasse og skal også regnes med, det skal også 2 Kitkarma.

FORSLAGET:

1. plass: 5
2. plass: 1-9-10-13
3. plass: 1-9-10-13
4. plass: 1-9-10-13
5. plass: 1-9-10-13

Vinner og fem hester rundt
24 rekker (25 prosent) = 120 kroner

Husk at innleveringsfristen til dagens 5+ er kl. 13.47
Løpet vises både på Rikstoto Direkte og VG.no.

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.