Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Brownie - dansk dynamitt

19.06.2017 17:36 Tom W. Johannessen

Bent Olsen, dansk champion - og skandinavisk topptrener. Mandag håper og tror han på et besøk i vinnerpaddocken etter Stockholms Stora Pris på Bro Park.

V64 Bro Park: Den glade danske, Bent Olsen, tar turen til Bro Park. Og han drar ikke tomhendt verken til eller fra. Han har med seg et lager av dansk dynamitt. 

*  - 11 Brownie (V65-5/V4-3) i Stockholms Stora Pris (Gruppe 3, kl. 21.05) er den beste sjansen, sier han til Equus.

Skandinavias beste - 96 i formtall
Intet overraskende svar fra Bent. Brownie (55-prosenter), med mektige 96 i formtall, er nå Skandinavias beste galopphest. Seier i Sveaas i fjor, Pramms i år - og en 5-åring i fortsatt utvikling.
- En utrolig hest, sier Bent med krav på å bli trodd. Han har hatt en rekke topphester gjennom trenerkarrieren, men Brownie topper Bents liste og ranking.  

- Er det noe som taler mot Brownie mandag på Bro Park?

- Det er uhell i mot. Og jeg nevner også at han er veldig, veldig god på de små svingene. Nå er det stor sving, men han takler det også. Brownie har gått én gang på Bro Park. Da ble han femte på 1200 meter, Easy Road vant løpet. 1600-1800 er hans beste distanser. Konkurrentene? Det er bare topphester, jeg kan ikke blinke ut noen spesiell. Som sagt: Jeg tror Brownie vinner igjen, svarer Bent som vurderer de andre starthestene:

- 5 Call Of Duty (1. løp) vinner sjelden. En god plasshest her.

- 1 Elektra Art (V64-1/Bloomers Vase, 300.000 til vinneren) møter topphester. Hun er bedre på litt lengre løp. Plassjanse.

- 8 Sliceoflife (V64-3/V4-1) har løpt åtte ganger i år og vært på duoen alle gangene. Han blir én eller to igjen.

- 2 No Comment (V64-6/V4-4, Bro Park Vårsprint) var fantastisk bra sist. Vant sist gang han var på Bro Park. Skal regnes, men 3 Hoku er en bedre hest.
- 3 Hoku (V64-6/V4-4, 2,9-prosenter, red. anm.) vinner hvis hun kommer ok ut.

* Jan-Erik Neuroth har tre ritt på Bro mandag:
 - 2 Angel Love (V64-1) er den beste sjansen. Har fått to tøffe løp nå. For løs bane sist. Det er litt kort, men sporet er bra. Rask bane, som det blir, er imidlertid et minus. Fire hester kan vinne løpet som jeg ser det: 3 Seaside Song, 2 Angel Love, 7 Icecapada og 5 Ray. Jeg tror Seaside Song er hesten å slå for de andre. Imponerte veldig sist, sier Jan-Erik som mener 11 Gideon (V64-4) har en "grei trippelsjanse".  Og som tror stayeren 3 Pas de Secrets (V64-5) "bør ha tyngre bane og nå møter gode hester på for kort distanse".

* 7 Icecapada (V64-1, 70-prosenter og dagens største, red. anm.) er stallens beste sjanse i dag. Det er litt på den korte siden, men hun kan vinne uansett. Vi kommer til å være offensive i dag. Det er vel 3 Seaside Song å slå, sier Niels Petersen som regner med toppinnsats både av 13 Eye In The Sky og 9 Our Last Summer i Stockhoms Stora Pris (V64-5). Carlos Lopez har valgt førstnevnte.
- Det er litt på den korte siden også for den. Our Last Summer en nok en litt bedre 1800-metershest når han presterer på topp, sier Niels til Equus.   

Innleveringsfrister (L4):
V64: 19.25
V4: 20.15
DD: 21.05 


* Per-Anders Gråberg leder i Sverige med 34, Elione Chavez har 28. Jan-Erik Neuroth har vært beskjeden så langt i år. Han var klar toppmann på seiersprosenten i Sverige i fjor med 23. Så langt i år ligger han under seks. Jan-Erik vil klatre mye - så pass opp! 

* Filip Minarik erstatter Eduardo Pedroza i dag. Minarik har tre Gruppe 2-seire i år.

* Førstepremien i Stockholms Stora Pris er 700.000 svenske kroner.


Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.