Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Regnes direkte

19.06.2017 13:48 Rolf-Henning Pedersen

Kjetil Helgestad sender ut en spennende hest i V65-6. Foto: hesteguiden.com

Jackpot V65 Drammen: 3 Høwings Unbeatable var en skikkelig vinnerhest i Danmark. Nå gjør han en spennende norgesdebut i V65-6 etter å ha hatt mange problemer i sitt nye hjemland. Det ligger 370 869 kroner ekstra i sekserpotten.

3 Høwings Unbeatable i V65-6/V5A-3/DD-2 hadde en strålende karriere i Danmark med 11 seire på 26 starter, og var en av de bedre 4-åringene. Nå gjør han comeback etter skade i regi av Kjetil Helgestad.

Fløy ut
3 Høwings Unbeatable fløy dessverre ut i trening like etter at vi fikk ham ved juletider. Han ødela seg, og det har tatt tid å få ham frisk og tilbake i form. Nå har han trent fint under en lengre periode, og jeg tror formen skal være bra nok til å kunne kjempe i toppen på direkten, sier Kjetil Helgestad til Equus.

Ukomplisert
- Volte for første gang, hvordan takler 3 Høwings Unbeatable det?
- Det tror jeg skal gå veldig bra. Det er en ukomplisert hest, som jeg har testet volting med både hjemme og på Biri. Distansen skal han heller ikke ha problemer med. Selv om det er gode hester på tillegg, synes jeg han skal regnes som en stor outsider som bør på bongen, sier Helgestad, som også har snart pensjonist 7 Tord Viking til start i 1. løp/V65-1.
- 7 Tord Viking er i veldig bra form, men har ikke lenger den voldsomme hurtigheten. Fra et av de innersporene ville jeg sagt han kjemper helt der framme, men fra spor 7 tror jeg han er mest premie-, kanskje trippelaktuell, mener Kjetil Helgestad.

Innleveringsfrister Drammen.
V65: 18.50
V5: 19.58
DD: 20.20

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.