Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

To jobb i 1,20-fart

18.06.2017 18:22 Rolf-Henning Pedersen

3 Facebook N.L. har skuffet, men trener nå fint. Foto: hesteguiden.com

V5 Jarlsberg: Sigjørn Kolnes sender ut to spennende danskeimporter i V5A-1. Størst tro har han på ei hoppe som har sett fin ut banejobb. Husk at V5-innleveringen er allerede 11.10.

Sigbjørn Kolnes fyller stadig på med nye hester i sin kvalitetsstall. To av dem skal i aksjon i tidliglunsjen på Jarlsberg, og det handler om hopper fra Danmark.
- 2 Artemis i 1. løp/V5A-2 har sett fin ut i to 1,20-jobb på Bjerke under den måneden de har stått hos meg. Hvor mye raskere hun kan trave i løp er vanskelig å si, men hun er den jeg tror mest på av mine tre i løpet og verdt en strek på bongen. 7 Babe har jeg hatt like lenge, men hun har hatt en kortere løpspause. Hun har gått samme jobb, men virker å være litt bak Artemis. 8 Easy Tolli T. trener fint, men får det ikke i løp. Hun er behandlet, men herfra satset det innvendig i håp om premie.

- Fin i fredagsjobb
- 3 Facebook N.L.
i 3. løp/V5A-3 innledet med to seire hos oss, men siden er det kun gått nedoverbakke. Han var imidlertid forbedret i fredagens jobb, og møtt mye bedre hester før. Fra et bra spor har jeg ambisjoner om en plass i toppen. 11 Arc Va Tout har slitt med mange problemer opp gjennom årene, men var positiv sist og virker på vei opp i form. Tror han kan passere mange til slutt, men trolig er det premie som gjelder, sier Sigbjørn Kolnes, hvis stallhester plukker seirer jevnlig.

Innleveringsfrister Jarlsberg:
V5: 11.10
DD: 12.40

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.