Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Kristians skarpe duo

18.06.2017 18:21 Even Elvenes

Kristian Malmin. (Foto: Hesteguiden.com).

Formiddagstrav, Jarlsberg: - Begge hestene har vært igjennom plunder, fellesnevner er at formkurven peker rett opp. Kristian Malmin har en skarp duo å by på mandag formiddag.

PMU-trav, heter det blant travaktive i Norge. Altså trav før kl. 12:00 på en hverdag. Norge stiller med et eget stevne til glede for PMU, spilleselskapet i Frankrike, og landets spillesugne innbyggere. 
Omsetningen er skyhøy, ved ett tilfelle i våres ble det omsatt nær ni millioner kroner der nede. Kronene gikk inn i vinnerspill og plasspill, tvilling også. 

- Jeg kjører når det er fine premier, enten det er morgen eller kveld, understreker Malmin som har spesielt god tro på 11 Enjoythefuture S.C. i V5-2. 
- Han fikk seg en smell på et frambein og måtte stå over trening for et par måneder siden, det er årsaken til sein årsdebut. Jeg likte hesten i comebacket hvor han fikk en snill posisjon. Formen bør ha blitt bedre og har tro på en plass helt i toppen.

Sko på
- 7 Orlando Knick (V5-4/DD-1) ble som Enjoythefuture S.C. stoppet i våres. Han blåste opp i alle fire beina, ble rett og slett hoven. Slikt skjer med hester fra tid til annen. Dermed ble det pause. 
- Hva skjedde på Bjerke i løpet på Bjerke OGP-dagen?
- Vi lettet han i balansen, regnet kom og banen ble hard. Det gikk ikke, i siste sving slo over Orlando Knick i passgang og feilet. Mandag legger vi på tyngre sko foran. 6 Babycat og 5 May Lucifer er gode, men jeg har en bra hest å kjøre selv. Han bør med på kupongen, avrunder Kristian Malmin til Equus.

Frister
* V5 kl. 11:10
* Dagens Dobbel kl. 12:40

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.