Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Wiman-dobbel i V4?

19.06.2017 08:56 Rolf-Henning Pedersen

Johan Wiman stiller som vanlig sterkt på hjemmebane på Gotland. Foto: Kanal 75

V4 Visby: Hjemmetrener Johan Wiman rader opp seire på hjemmebane, og har hatt en strålende start på året med 12 seire på 78 starter. Seiersprosenten på 15 kan øke i dag da 43-åringen kjører to solide muligheter innen V4.

Wiman stiller med tre stallhester. To a dem leverte strålende løp sist.
- 7 Sundbo Rindi i 1. løp/V4-1 er i strålende form og leverte et sterkt løp sist bak en god konkurrent. Hun har trukket et spor langt ute og det er første gang hun står i framspor. Det siste takler hun greit, men sporet får vi ikke gjort noe med. Detter vi ned i en fornuftig posisjon, har jeg tro på at hun kjemper om seieren, sier Wiman til Equus.

Tåler tøffe løp
- 3 Lisa Lixarve
i 2. løp/V4-2 blir for lett i dette selskapet og det er premie som gjelder.
- 8 Immer Fri i 3. løp/V4-3/DD-1 kjenner jeg ikke, men uansett blir det vrient å slå 14 Arn Hammering om han er like bra som sist.
- 12 Mega Star i 4. løp/V4-4/DD-2 leverte en sterk sisterunde sist i tredjespor. Står nå vrient til i femtespor på tillegg, men er meget bra for denne klassen og jeg tror ikke galopprisikoen er stor. Har ikke bestemt taktikk, men han skal regnes med vinnersjanse om det bare klaffer litt underveis, sier Wiman.

V4-spillet har frist 12.20. DD-innleveringen er 13.00

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.