Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

- Helt perfekt oppgave

20.06.2017 09:13 Even Elvenes

Uten hjelm og med et smil om munnen, Mikael J. Andersson har flere fine sjanser på Axevalla Travbane tirsdag. (Foto: Hesteguiden.com).

V4 Axevalla: - Spor to kunne ikke blitt bedre. Bålstad Palema (V4-2) tror jeg blåser til tet og vinner, åpner Mikael J. Andersson.

- Bålstad er god, glem siste løpet. Vi sto bakerst i køen fra start og han svevde i drøye spor i sisterunden. På tirsdag venter en mye bedre oppgave, jeg har god tro på seier, innrømmer Andersson med stall på Färjestad. Bålstad Palema trenes av Per Hädberg som går for å være dyktig.

Flere lure
- Har du flere å se opp for på Axevalla tirsdag?
- 15 Mithril (V4-3) møter ikke verdens tøffeste motstandere og kan duge. Startsporet er ute i skogen et sted (spor 15, en posisjon i tredje rekke bak bilen, red. anm.). Han er svært sterk og var god første gang ut. Jeg tror på hesten. Stallhesten 12 King Zeus (V4-1) har «smygform». Forleden satt vi fast bak Floyd P. Boko som har dugd i svensk V75. Jeg sier ikke at vi vinner, men skal det garderes på bongen er mitt råd å ta med King Zeus. 
- Har du tro på 1 Sharon’s Luck i V4-4?
- En ren flymaskin i fart, men hun holder ikke sammen i aksjonen mot slutten av løpene. Vi bør med på kupongen, avrunder Andersson.

Frister
* V4 kl. 12:20
* Dagens Dobbel kl. 13:00
* Merk kupongen L3

Neste mulige spill:

V75
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.