Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

NM-gull til Elisabeth

19.05.2017 21:29 Tom W. Johannessen, Roger Svalsrød (foto)

Byen er Bergen, og kusken er Elisabeth Storetvedt! Hun var yngst og også best i dame-NM på Momarken. Elisabeth, som jobber på stallen til pappa Odd, vant to av fire løp.

Elisabeth Storetvedt lå etter Kristine Kvasnes før det fjerde og siste NM-løpet (V65-5). Men etter en kald styring bak andrevalget Cantab G. T. (Arild Eggen trener) til seier, var saken klar.
- Jeg vurderte å gå ut i dødens med Cantab G.T., men ville være kald og ventet. Det løste seg perfekt. Moro å ta min andre NM-tittel, sa Elisabeth som også vant også med sjettevalget Happy Anka i NM-løp nummer tre. 
Kristine Kvasnes gikk til topps med førstevalget Kampala (Terje Samuelsen fra Elnesvågen trener) i det andre NM-løpet; Eini S. Linn tok seg av det første (V65-1) med åttendevalget Delamain som var sterk i sitt comeback etter pause siden november. VANT TO LØP: Årets NM-vinner; Elisabeth Storetvedt.
Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com


Sluttstillingen:
1. Elisabeth Storetvedt, Bergen. 
2. Kristine Kvasnes, Momarken.
3. Anette Frønes, Klosterskogen.

* Elisabeth Storetvedt vant NM også i 2015; i 2012, 2013 og 2016 gikk Kristine Kvasnes til topps. Sistnevnte vant V65-6 bak Kvikk Tojo etter en virvlende finish. Dette var ikke et NM-løp.
Toer Kristine Kvasnes (t.v.) og treer Anette Frønes flankerer Elisabeth Storetvedt på bildet av NM-pallen under.


Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.