Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Ohlsson til 5000

19.05.2017 19:26 Tom W. Johannessen

Ulf Ohlsson - seier nr. 5000 kom på Umåker.

Ulf Ohlsson kjørte Hibo Viking inn til knapp seier i fredagens første løp på Umåker. Dette var "Uffe"s seier nummer 5000. Milepælen nådde han som den sjette svenskfødte kusk gjennom tidende. 

* De andre er Olle Goop, Björn Goop, Åke Svanstedt, Stig H. Johansson og Örjan Kihlström. Jorma Kontio, finskfødt, men svenskbasert, er mestvinnende i Skandinavia med 10.346 førsteplasser per fredag. Olle Goop har med årets ene triumf 6726 førsteplasser. Goop jr., med fornavn Björn, jager i hans rygg.

89 banechampionat
- Det er klart det er stort. Jeg har mange å takke, sa Ulf Ohlsson som ble medlem i Tusenklubben i 2002 som nr. 67 i Sverige. 
Ulf Ohlsson brøt i fjor den 12 år lange championatrekken til Björn Goop, og han er på vei mot sitt andre landschampionat i år som 52-åring. I fjor tok han championatene på Bergsåker, Bollnäs, Dannero, Eskilstuna, Gävle, Hagmyren, Romme, Solänget, Umåker og Östersund. Han har vunnet 89 banechampionat; ingen er i nærheten av dette antallet.
"Hverdagstravets konge" kalles han ofte, men denne evighetsmaskinen av en travkusk har også en rekke triumfer i storløp.
Ulf Ohlsson ble catchdriver på heltid i slutten av 2011.
Han vant ytterligere ett løp fredag og er nå oppe i 5001 seire.

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.