Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

God «deal» for Roger?

19.05.2017 14:15 Even Elvenes

På vei sørover til Umeå på fredag med en solid vinnersjanse. Roger I. Nilsson blir å regne med for spillerne. (Foto: Kanal75).

V64 Umeå: - Et topp startspor, en rett distanse, og formen kan ikke bli bedre. Jeg velger mellom å kjøre i tet, eventuelt kan jeg slippe. Lettest er å lede an, det kan bli en bra «deal» for meg i Umeå fredag kveld.

Bodens dyktige travtrener Roger I. Nilsson har med tre hester sørover på fredag. Banen i Umeå er bygd sterk over tid, arenaen som ligger slikt pent plassert utenfor sentrum. 
- Reiseveien er vel et par timer, kanskje opp mot tre. Vi er inne i den beste tiden på året med varme og optimisme, innrømmer Roger og som fortsetter;
- Mellby Dealer er min beste vinnersjanse. Galoppen sist kom etter hardkjør fra start på en bane som var som sement. Etter en bit slo Mellby Dealer sammen og feilet. Han leverte en solid opphenting og fikk med seg en premie på 1.15-tallet til tross for et terrengtap på 30-40 meter.

Sterk
2 Beaufort i V64-1 skal også regnes skjønner man mannen fra Nord-Sverige rett. 
- Han matcher motstanderne, og har et bra startspor. Startfarten er ikke all verden, men jeg har merket bedring på det punktet. Den lange distansen passer fint, vi er aktuell på to, tre markeringer. Beaufort lever på styrken, sier Roger til Equus. 
- 2 Disco A.E. (V64-5/DD-2) gjenstår.
- Jeg ser for meg en premiesjanse. Disco A.E. sliter med overtreningssymptom og varierer. Oppsummert er Mellby Dealer min beste vinnersjanse, avrunder Roger I. Nilsson.

Frister
* V64 kl. 19:00
* Dagens Dobbel kl. 20:53
* Merk kupongen L4

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.