Del på facebook Del på twitter Del med en venn print

Gulljackpot - LiveLørdag har godbitene

20.05.2017 11:29 Tom W. Johannessen

Det er gulljackpot - og det er sportslige høydepunkter i denne Jarlsberg-omgangen. Et besøk av Björn Goop er heller ikke å kimse av. Favorittene er tunge, men flere har falt på nettopp denne Jarlsberg-dagen viser statistikken. Det er tid for godbiter, følg med på LiveLørdag!


* LiveLørdag V75 fra kl.12:00 på Rikstoto Direkte eller gratis på VGTV.

* I 2011 ENDTE utbetalingen på 44 millioner kroner. I 2015 ble 17 millioner kroner
V75-utbetalingen på denne løpsdagen på Jarlsberg.

* LARS ANVAR KOLLE er mestvinnende V75-kusk på Jarlsberg. Han er også mannen bak de fleste oddsbombene på hjemmebanen i V75-sammenheng. Vi tar også med at Kolle er i flytsonen, han ble ukas kusk forrige uke med fem førsteplasser. 3 Cockstile (V75-4) er Kolles beste sjanse lørdag, en 13-prosenter i forhåndsspillet.

* ÅSBJØRN TENGSAREID og Magnus Teien Gundersen topper V75-statistikken med elleve seire hver. "Tengs" er foran på andreplasser. Regjerende V75-champion Frode Hamre har ni og er treer på listen

V65-1: 1 Escada B.R., Björn Goop, kjører og trener, var en 65-prosenter fredag. 3 Saturday Mornings med Frode Hamre er foreløpig fulgt av 20 prosent av innsatsen. Goops hoppe har gått tre volteløp uten seier, men skal sprekke den nullen her.

V65-2:  5 Torben kommer fra Rogaland på jakt etter den syvende strake, Åsbjørn Tengsareid kjører. En 50-prosenter fredag. 

V65-3: 15 Ness To Stjerna (Tom Erik Solberg kjører)  var en 55-prosenter fredag. Har tre andreplasser på rad; men er ingen evig toer. Hun har vært sterk i nederlagene. Sist holdt Ness Tjo Stjerna på slå Kleppe Fanden fra dødens, og motstandere av det kaliberet finnes ikke på startstreken nå. Tross 40 meter tillegg er det vanskelig å se Ness Tjo Stjerna tape.

V65-4DNTs 4-åringsløp inneholder bare seks hester, men det løpet mangler av kvantitet, tar det igjen på kvalitet. Per Oleg Midtfjeld skal ut og kjøre Ferrari igjen, og salen heier. 5 Ferrari B.R. har vært ekstremt god og blir favoritt igjen, en 56-prosenter fredag. Men han får knallhard kamp av den trolige tethesten 1 Born in the U.S.A., 3 Cokstile (Lars Anvar Kolle) og fjorårets Kriterievinner 4 Shocking Superman (Björn Goop), som avlegger årsdebut.

V65-5: Åpent. 14 Ossmann (Øystein Tjomsland) og 6 Pave Odin (Eirik Høitomt) var like mye spilt som 20-prosenter fredag.

V65-6: Vain
queur R.P. har vært utilnærmelig i år, og sist lørdag på Åby lekte 3-åringen seg til seier. I Hans Petter Tholfsens minneløp, V75-6, møter Hamre-traveren mange av de andre norske årgangstoppene, men det er ingenting som hittil tyder på at de har noen mulighet mot stortalentet.VINNERTYPER: Heartbreaker V.S. har vunnet 17 løp på 42 starter. Björn Goop er også en vinnertype for å si det litt forsiktig. 6404 førsteplasser viste statistikken fredag.
Foto: Kanal 75


V75-7:
 14 Heartbreaker V.S.  etter at han kom til Björn og Olle Goop, og årsdebuten til den lille, men gode hingsten var imponerende tross "bare" en tredjeplass. Stayerdistanse passer Heartbreaker V.S. som hånd i hanske. 5 Ultimo Tango (Sigbjørn Kolnes trener), med Magnus Teien Gundersen kan være draget i løpet. Står med to strake, er i utvikling og takler stayerdistanse. En 7-prosenter fredag.

* Björn Goop vant sitt første travløp i 1994.
* I årene 2004-2015 tok han 12 strake landschampionat i Sverige.
* Hele 501 ganger kjørte han først over mål i svenske løp i 2006.
* Han har vunnet 6404 løp og kjørt inn over 550 millioner kroner i karrieren.
* Björn Goops far, Olle Goop, topper adelskalenderen for svenske kusker med 6727 førsteplasser.
* I Norge er Gunnar Eggen tidenes ener med 5546 seire. Asbjørn Mehla er toer; Eirik Høitomt treer med 4385 fredag formiddag. Finske Jorma Kontio, som er treer i Sverige så langt i år, hadde 10.346 førsteplasser per fredag formiddag.
* Goop har, ved siden av kuskejobben, en stor trenervirksomhet med nesten 150 hester i Sverige og Frankrike.

"Alt bra med alle hestene. Heartbreaker V.S. og Escada B.R. er vel på forhånd de beste sjansene. Men det er bra motstand også", skriver Björn Goop i en sms til Equus foran løpene. 

* Tormod Hynne styrer spakene lørdag. Espen Haug, Asbjørn Mehla og Lars Gunnar With er også på plass i studio.

* Reporter på arena er Hans Kristian Skubberud. Reportasjene er om Siv Marie Kittilsen, kvinnen bak SMK-hestene. Du får også møte Caroline Berntzen og Up And Quick som lader opp mot Elitloppet.

* Fem av Rikstotos "Eksperter" røper omgangens beste banker og objekt.

* Ta del i sendingen! Via sosiale medier som Twitter, Instagram og Facebook kan du ta del i LiveLørdagV75. Benytt#LLV75 og still spørsmål til panelet eller de aktive på arena.
  

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.